طرز تهیه گوجه شور خوشمزه سه روزه به روش بازاری

طرز تهیه گوجه شور

طرز تهیه گوجه شور How to prepare salted tomatoes علت نرم شدن گوجه شور طرز تهیه شور گوجه مشهدی میزان نمک گوجه شور طرز تهیه گوجه سبز شور گوجه شور دبه ای ادویه گوجه شور گوجه شور چند روزه میرسه طرز تهیه گوجه سرکه ای xvc jidi ',[i a,v

یکی از هنرهای زن ایرانی درست کردن شور های خوشمزه خانگی است اگر تا به حال این شور خانگی را درست نکردید زمان آن رسیده که هنر خود را نشان دهید و یک شور خوشمزه برای کنار غذای اهالی خانه تدارک ببینید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گوجه شور خوشمزه سه روزه به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای گوجه شور
گوجه گیلاسی۱۰۰ گرم
سیر حبه شده۶ عدد
شوید و مرزهچند شاخه
فلفل سبز۵ تا ۶ عدد
نمکبه اندازه کافی
آب جوشیده سردبه اندازه کافی

طرز تهیه گوجه شور

مرحله اول

برای درست کردن  گوجه شور در ابتدا گوجه ها را تمیز می شوییم و قسمت سبز رنگ بالای آن را جدا می کنیم سپس سیر را پوست گرفته و حبه می کنیم و در ادامه سبزی ها و فلفل را تمیز شسته کنار می گذاریم.

مرحله دوم

اجازه می دهیم آب سبزیجات برود و خشک شوند سپس یک شیشه تمیز و خشک را برداشته و یک سوم شیشه را با گوجه های کوچک یا گوجه گیلاسی پر می کنیم با گوجه گیلاسی ظاهر شور زیباتر و مجلسی تر می شود.

مرحله سوم

در ادامه از سیر به همراه فلفل و سبزی های معطر برداشته و داخل شیشه قرار می دهیم سپس دوباره گوجه می چینیم و از سبزیجات قرار می دهیم تا شیشه کاملا پر شود در انتهای کار آب نمک درست می کنیم برای این کار آب جوشیده و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

طرز تهیه گوجه شور How to prepare salted tomatoes علت نرم شدن گوجه شور طرز تهیه شور گوجه مشهدی میزان نمک گوجه شور طرز تهیه گوجه سبز شور گوجه شور دبه ای ادویه گوجه شور گوجه شور چند روزه میرسه طرز تهیه گوجه سرکه ای xvc jidi ',[i a,v

مرحله چهارم

آب باید کاملا سرد شده باشد از آن بچشید اگر شوری آن خوب بود به شیشه اضافه کنید شیشه باید با آب نمک کاملا پر شود تا هوا در شیشه نماند سپس درب شیشه را ببندید دقت کنید که درب شیشه حتما باید فلزی باشد.

مرحله پنجم

قبل از این که درب شیشه را ببندید یک پلاستیک فریزر روی شیشه گذاشته و درب را ببندید با این کار احتمال نفوذ هوا را به صفر می رسانید می توانید در محیط آشپزخانه قرار دهید بعد از سه تا چهار روز آماده خوردن است بعد از باز کردن شیشه در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 29 تیر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.