طرز تهیه کمپوت آلبالو خانگی با ماندگاری زیاد مرحله به مرحله
طرز تهیه کمپوت آلبالو
آلبالو میوه تابستانی خوشمزه و پرخاصیتی است که می توانید با درست کردن مربا آلبالو، ترشی آلبالو و کمپوت آن در فصل های دیگر هم از طعم آن لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت آلبالو خانگی با ماندگاری زیاد در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای کمپوت آلبالو | |
آلبالو | ۱ کیلوگرم |
شکر | نیم کیلو |
آب | سه لیوان |
طرز تهیه کمپوت آلبالو
مرحله اول
برای درست کردن کمپوت آلبالو در ابتدا آلبالو ها را می شوییم و دسته آن ها را جدا می کنیم سپس اجازه می دهیم آب اضافه آن برود و خشک شوند سپس شربت را آماده می کنیم شکر را به همراه آب داخل قابلمه می ریزیم.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا دانه های شکر در آب حل شود و کمی بجوشد سپس از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم کمی خنک شود شیشه های تمیز و استریل شده را با آلبالو پر می کنیم و از شربت روی آن می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه درب شیشه ها را می بندیم به خاطر داشته باشید درب شیشه فلزی باشد و در قابلمه قرار می دهیم و تا نزیک درب شیشه آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا برای یک ربع بجوشد.
مرحله چهارم
در این مرحله شیشه ها را به آرامی از قابلمه خارج کرده و روی یک پارچه نخی سرو ته می گذاریم تا یک روز به همین شکل بماند تا کاملا هواگیری شود سپس در یخچال نگهداری کنید بعد از چند روز میل نمایید. نوش جان.
نکات کمپوت آلبالو
می توانید آلبالو ها را برای کمپوت هسته گیری کنید یا با هسته استفاده کنید، میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کم یا زیاد کنید اگر می خواهید زود مصرف کنید شکر بیشتری بریزید تا آلبالو مزه بگیرند کمپوت ها را در جای خنک و دور از آفتاب نگهداری کنید و نکته آخر از شیشه های مقاوم مثل شیشه های کارخانه ای مربا و ترشی برای جوشاندن استفاده کنید.