طرز تهیه شیرینی پنجره ای خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پنجره ای خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پنجره ای شیرینی پنجره ای یک شیرینی ساده و قدیمی است که به سادگی می توانید در منزل درست کنید …

طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه و مقوی خانگی بدون فر

طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه و مقوی خانگی بدون فر

طرز تهیه کیک موز کیک موز یک کیک خوشمزه و مقوی و بسیار پر طرفدار است که بدون نیاز به فر میتوانید در …

طرز تهیه شیرینی پفکی سیب خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی سیب خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی سیب شیرینی پفکی سیب یک شیرینی خوشمزه خانگی است که خیلی سریع و راحت آماده می شود و یک …

طرز تهیه پنکیک فارسی

طرز تهیه پنکیک فارسی طرز تهیه پنکیک در آپارات طرز تهیه پنکیک برای ۶ نفر طرز تهیه پنکیک شکلاتی طرز تهیه پنکیک بدون شیر برای ۴ نفر فیلم طرز تهیه پنکیک خانگی طرز تهیه پنکیک در فر طرز تهیه پنکیک آمریکایی

پنکیک یک صبحانه اروپایی خوشمزه و پرطرفدار است که در تابه طبخ می شود و با میوه های مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات متنوع تزیین و سرو می شود. پنکیک معمولی، به صورت دایره های مسطح تهیه می شود و از مواد دلخواه بین و روی آن اضافه می شود. دستور این پنکیک یک دستور اصولی است که در این دستور به دلیل جدا کردن زرده و سفیده پنکیک پف زیادی می کند و بافت بهتری نسبت به دستور های دیگر دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک فارسی در ادامه با سایت آموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم پنکیک فارسی
تخم مرغ۳ عدد
شیردو سوم پیمانه
شکرنصف پیمانه
کره ذوب شده (یا روغن مایع)۸۰ گرم (نصف پیمانه روغن)
آرد سفیدیک و نیم پیمانه
نشاسته ذرتنصف پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
وانیل۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه پنکیک فارسی

مرحله اول

برای تهیه پنکیک صبحانه در ابتدای کار، دو ظرف برداشته و سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. سفیده را با نصف مقدار شکر با همزن می زنیم تا پفکی و سفید شود. به طوری که ظرف را بر می گردانیم نریزد.

مرحله دوم

مابقی شکر را به زرده اضافه می کنیم. وانیل را هم اضافه کرده و با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس کره ذوب شده و شیر را اضافه می کنیم. ۱ دقیقه با همزن می زنیم. به آن نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس  روی زرده الک می کنیم. سپس با همزن دستی هم می زنیم. آرد را در سه مرحله به زرده اضافه می کنیم و با لیسک یا همزن دستی می زنیم. سپس در مرحله آخر سفیده را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه مورد نظر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدود ۵ دقیقه زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. یک ملاقه کوچک از مواد پنکیک را درون آن می ریزیم و درش را می بندیم. نیازی به چرب کردن تابه نیست.

مرحله پنجم

در این مرحله وقتی که پنکیک شروع به حباب زدن کرد و مواد روی آن به خوبی منسجم و سفت شد، به آن دست می زنیم اگر به دست نچسبید، پنکیک را به آرامی بر می گردانیم تا روی دیگر آن نیز بپزد و رنگش طلایی شود.

مرحله ششم

می توان روی آن شکلات صبحانه ریخت برای این کار نصف ملاقه مواد پنکیک را درون تابه می ریزیم. کمی شکلات صبحانه روی آن ریخته و نصف دیگر مواد پنکیک را می ریزیم. همچنین می توان داخل پنکیک از شکلات چیپسی استفاده کرد.

نکات طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک با آب

در صورتی که تمایل ندارید از شیر در تهیه پنکیک خود استفاده کنید، می توانید شیر را از مواد لازم حذف کنید و به همان مقدار آب اضافه کنید. البته باید توجه داشته باشید که پنکیک با شیر نرم تر می شود و مدت زمان بیشتری به صورت نرم باقی می ماند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.