طرز تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه و فوری تبریزی
طرز تهیه خاگینه
خاگینه مغزدار یکی از صبحانه های خوشمزه تبریزی است که برای وعده صبحانه یا میان وعده قابل استفاده است و بسیار دلپذیر است و فوری آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه و فوری تبریزی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم خاگینه | |
تخم مرغ | ۵ عدد |
آرد | ۶ قاشق غذا خوری سر پر |
ماست | ۵ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بگینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
زعفران | کمی |
گردو خرد شده | نصف پیمانه |
مواد لازم شربت | |
شکر | نصف پیمانه |
آب | نصف پیمانه |
زعفران | مقداری |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه خاگینه
مرحله اول
در ابتدا شربت را آماده می کنیم نصف پیمانه شکر را با نصف پیمانه آب مخلوط می کنیم و زعفران و گلاب را به مواد می افزاییم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شربت آماده شود.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید هم زرده و هم سفیده را برای خاگینه نیاز داریم و وانیل را به آن اضافه نمایید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود سپس ماست را به آن بیافزایید.
مرحله سوم
مواد را با همزن مخلوط کنید و زعفران سابیده شده را نیز اضافه کنید و در انتها آرد و بکینگ پودر را بیافزایید و هم بزنید تا یک مایع یکدست داشته باشید روغن را در تابه بریزید تا گرم شود.
مرحله چهارم
می توانید از تابه های دو طرفه استفاده کنید سپس نصف مایع خاگینه را داخل تابه می ریزیم و روی آن گردوی پودر شده ریخته سپس بقیه خاگینه را روی گردو ها ریخته و درب تابه را می بندیم.
مرحله پنجم
حرارت زیر تابه را کم کنید یک طرف که پخت برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد در انتها بعد از پخت خاگینه شربت سرد شده را روی کیک داغ بریزید و داخل ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
- منبع : ashpazi_zafaran