طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده به روش بازاری
طرز تهیه فالوده شیرازی
فالوده یکی از دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در فصل تابستان کنار بستنی سنتی فوق العاده خوشمزه است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای فالوده | |
رشته فالوده | یک بسته |
شکر | ۳ لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
آب | ۲ و نیم لیوان |
طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول
برای درست کردن فالوده شیرازی در ابتدا آب را در یک قابلمه می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم سپس روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا دانه های شکر در آب کاملا حل شوند سپس گلاب را به آن افزوده و از روی حرارت برمی داریم.
مرحله دوم
به خاطر داشته باشید که شهد روی حرارت نباید بجوشد سپس شهد را کنار می گذاریم تا خنک شود در ظرفی می ریزیم و درب آن را می بندیم و در فریزر قرار می دهیم یک شب تا صبح باید در فریزر بماند و کاملا یخ بزند.
مرحله سوم
در این مرحله ظرفی را پر از آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید سپس رشته فالوده را در قابلمه می ریزیم برای پخت رشته حدود ۸ دقیقه زمان لازم است و نباید از این مقدار بیشتر پخته شود سپس بدون معطلی در ظرف آب و یخ قرار می دهیم.
مرحله چهارم
با این کار به رشته ها شوک وارد می شود سپس آن ها را آبکش می کنیم تا آب اضافه آن ها برود در ادامه شهد را از فریزر خارج کرده در ظرفی یک لایه شهد یخ زده و یک لایه فالوده می ریزیم این کار را تا انتها ادامه می دهیم سپس با هم مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
شهد یخ زده باعث می شود که رشته ها سفید رنگ شوند در ظرف سرو فالوده شیرازی را می ریزیم و با توجه به ذائقه هر فردی می توانید با آبلیمو یا شربت آلبالو سرو نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
نکات فالوده شیرازی
به یاد داشته باشید که شهد حتما باید یخ بزند تا رشته ها تغییر رنگ دهند همین طور رشته فالوده را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه بفرمایید.