طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده به روش بازاری

طرز تهیه فالوده شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی  طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده طرز تهیه فالوده ساده طرز تهیه فالوده شیرازی با دستگاه طرز تهیه فالوده شیرازی با آبکش طرز تهیه فالوده با نشاسته طرز تهیه فالوده شیرازی با چرخ گوشت طرز تهیه فالوده شیرازی تصویری طرز تهیه فالوده بدون ماسوره thg,ni advhcd Falodeh Shirazi

فالوده یکی از دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در فصل تابستان کنار بستنی سنتی فوق العاده خوشمزه است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای فالوده
رشته فالودهیک بسته
 شکر۳ لیوان
گلابنصف لیوان
آب۲ و نیم لیوان

طرز تهیه فالوده شیرازی

مرحله اول

برای درست کردن فالوده شیرازی در ابتدا آب را در یک قابلمه می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم سپس روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا دانه های شکر در آب کاملا حل شوند سپس گلاب را به آن افزوده و از روی حرارت برمی داریم.

مرحله دوم

به خاطر داشته باشید که شهد روی حرارت نباید بجوشد سپس شهد را کنار می گذاریم تا خنک شود در ظرفی می ریزیم و درب آن را می بندیم و در فریزر قرار می دهیم یک شب تا صبح باید در فریزر بماند و کاملا یخ بزند.

مرحله سوم

در این مرحله ظرفی را پر از آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید سپس رشته فالوده را در قابلمه می ریزیم برای پخت رشته حدود ۸ دقیقه زمان لازم است و نباید از این مقدار بیشتر پخته شود سپس بدون معطلی در ظرف آب و یخ قرار می دهیم.

طرز تهیه فالوده شیرازی  طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده طرز تهیه فالوده ساده طرز تهیه فالوده شیرازی با دستگاه طرز تهیه فالوده شیرازی با آبکش طرز تهیه فالوده با نشاسته طرز تهیه فالوده شیرازی با چرخ گوشت طرز تهیه فالوده شیرازی تصویری طرز تهیه فالوده بدون ماسوره thg,ni advhcd Falodeh Shirazi

مرحله چهارم

با این کار به رشته ها شوک وارد می شود سپس آن ها را آبکش می کنیم تا آب اضافه آن ها برود در ادامه شهد را از فریزر خارج کرده در ظرفی یک لایه شهد یخ زده و یک لایه فالوده می ریزیم این کار را تا انتها ادامه می دهیم سپس با هم مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

شهد یخ زده باعث می شود که رشته ها سفید رنگ شوند در ظرف سرو فالوده شیرازی را می ریزیم و با توجه به ذائقه هر فردی می توانید با آبلیمو یا شربت آلبالو سرو نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

طرز تهیه فالوده شیرازی  طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده طرز تهیه فالوده ساده طرز تهیه فالوده شیرازی با دستگاه طرز تهیه فالوده شیرازی با آبکش طرز تهیه فالوده با نشاسته طرز تهیه فالوده شیرازی با چرخ گوشت طرز تهیه فالوده شیرازی تصویری طرز تهیه فالوده بدون ماسوره thg,ni advhcd Falodeh Shirazi

نکات فالوده شیرازی

به یاد داشته باشید که شهد حتما باید یخ بزند تا رشته ها تغییر رنگ دهند همین طور رشته فالوده را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه بفرمایید.

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در یکشنبه 7 خرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.