طرز تهیه کدو تنبل سرخ شده خوشمزه و خانگی برای شب یلدا
طرز تهیه کدو تنبل سرخ شده
کدو حلوایی سرخ شده یک دسر جذاب و خوشمزه است که می توانید در شب یلدا کنار تنقلات خوشمزه قرار بدهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدو تنبل سرخ شده خوشمزه و خانگی برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کدو تنبل | |
کدو حلوایی | ۱ عدد بزرگ |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کدو تنبل سرخ شده
مرحله اول
برای درست کردن کدو تنبل سرخ شده در ابتدا پوست کدو حلوایی را بکنید چون کدو بزرگ است ابتدا از وسط نصف می کنیم و دانه های آن را خارج کرده و سپس به قطعات کوچک تر برش می دهیم.
مرحله دوم
وقتی به تکه های کوچک تر برش دادید راحتتر می توانید پوست بگیرید بعد از پوست کندن کدو حلوای آن ها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به شکل مکعب های ۲ تا ۳ سانتی خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و کدو های برش خرده را در یک کاسه می ریزیم و روغن زیتون را به همراه پودر دارچین، نمک، شکر قهوه ای و فلفل سیاه می پاشیم.
مرحله چهارم
سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کدوها به مواد آغشته شده و مزه دار شوند، در ادامه سینی فر را چرب می کنیم و یک فویل روی آن می گذاریم و کدوها را به صورت یک لایه می ریزیم.
مرحله پنجم
کدوها نباید روی هم انباشته شوند سینی را برای ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر می گذاریم در وسط پخت سینی را جابجا کنید تا لبه های کدوها قهوه ای رنگ و نرم شود.
مرحله ششم
بعد از پخت از فر خارج کرده و در ظرف سرو بریزید این دسر خوشمزه را در فصل سرما می توانید آماده کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.