طرز تهیه پاناکوتا خرمالو ساده و خوشمزه با پودر ژلاتین
طرز تهیه پاناکوتا خرمالو
دسر خرمالو یکی از دسرهای ساده و خوشمزه برای پذیرایی از مهمان هاست این دسر را به سادگی در منزل می توانید آماده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا خرمالو ساده و خوشمزه با پودر ژلاتین در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای پاناکوتا خرمالو | |
شیر | ۳ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | نصف لیوان |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پوره خرمالو | ۱ لیوان |
طرز تهیه پاناکوتا خرمالو
مرحله اول
برای درست کردن پاناکوتا خرمالو در ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم سپس روی بخار آب به روش بن ماری حل می کنیم تا کاملا شفاف شود می توانید روی بخار کتری بگذارید ولی با احتیاط این کار را انجام دهید.
مرحله دوم
در ادامه شیر و شکر را داخل ظرفی می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید سپس از روی حرارت برداشته و کمی که از داغی افتاد خامه را می افزاییم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
بعد از این که خنک شد ژلاتین حل شده را به آن می افزاییم و در ادامه پوره خرمالو را اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می نماییم یک قالب را چرب کرده و مایه را داخل آن می ریزیم و برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
بعد از این زمان از یخچال خارج کرده و می توانید برش بزنید یا به صورت قالبی در ظرف سرو قرار دهید و به دلخواه دیزاین کنید این دسر خوشمزه را برای خانواده تدارک ببینید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.