طرز تهیه پاناکوتا خرمالو ساده و خوشمزه با پودر ژلاتین

طرز تهیه پاناکوتا خرمالو

طرز تهیه پاناکوتا خرمالو دسر خرمالو با ژلاتین طرز تهیه پاناکوتا ساده دستور پخت پاناکوتا دسر لیوانی خرمالو پاناکوتا با سس خرمالو طرز تهیه پاناکوتا برای ۶ نفر طرز تهیه دسر پاناکوتا با بیسکویت پتی بور ژله بستنی خرمالو

دسر خرمالو یکی از دسرهای ساده و خوشمزه برای پذیرایی از مهمان هاست این دسر را به سادگی در منزل می توانید آماده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا خرمالو ساده و خوشمزه با پودر ژلاتین در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای پاناکوتا خرمالو
شیر۳ لیوان
شکر۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
آبنصف لیوان
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پوره خرمالو۱ لیوان

طرز تهیه پاناکوتا خرمالو

مرحله اول

برای درست کردن پاناکوتا خرمالو در ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم سپس روی بخار آب به روش بن ماری حل می کنیم تا کاملا شفاف شود می توانید روی بخار کتری بگذارید ولی با احتیاط این کار را انجام دهید.

مرحله دوم

در ادامه شیر و شکر را داخل ظرفی می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید سپس از روی حرارت برداشته و کمی که از داغی افتاد خامه را می افزاییم و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

بعد از این که خنک شد ژلاتین حل شده را به آن می افزاییم و در ادامه پوره خرمالو را اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می نماییم یک قالب را چرب کرده و مایه را داخل آن می ریزیم و برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه پاناکوتا خرمالو دسر خرمالو با ژلاتین طرز تهیه پاناکوتا ساده دستور پخت پاناکوتا دسر لیوانی خرمالو پاناکوتا با سس خرمالو طرز تهیه پاناکوتا برای ۶ نفر طرز تهیه دسر پاناکوتا با بیسکویت پتی بور ژله بستنی خرمالو

مرحله چهارم

بعد از این زمان از یخچال خارج کرده و می توانید برش بزنید یا به صورت قالبی در ظرف سرو قرار دهید و به دلخواه دیزاین کنید این دسر خوشمزه را برای خانواده تدارک ببینید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در دوشنبه 9 بهمن 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.