طرز تهیه حلوای لبو مجلسی و خوشمزه برای شب یلدا
طرز تهیه حلوای لبو
یکی از دسرهای خوشمزه ای که می توانید امسال برای شب یلدا آماده کنید حلوای لبو است که با رنگ زیبا و خاصش یک گزینه عالی برای مهمانی های شما خواهد بود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای لبو مجلسی و خوشمزه برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای حلوای لبو | |
شیر پرچرب | ۱ فنجان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
چغندر قرمز بزرگ | ۲ عدد |
پودر هل | ۱/۸ قاشق چایخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
بادام زمینی خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلوای لبو
مرحله اول
برای درست کردن حلوای لبو در ابتدا چغندر های قرمز تهیه کنید چغندرهای تپل و گرد مناسب تر از کشیده هستند سپس شسته و پوست می گیریم و انتهای چغندر را برش می زنیم.
مرحله دوم
در این مرحله چغندر ها را با کمک یک رنده درشت رنده می کنیم و کنار می گذاریم سپس یک دوم قاشق غذاخوری کره را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله سوم
در ادامه وقتی کره ذوب شد بادام زمینی را به تابه می افزاییم و روی حرارت کم تفت می دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن دربیاید و بو داده شود سپس از تابه خارج کرده و در ظرفی می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله چغندر رنده شده را در تابه ریخته و با حرارت متوسط برای ۸ دقیقه هم می زنیم و تفت می دهیم سپس شیر را به تابه اضافه نموده و کاملا با هم مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
به مواد تابه زمان می دهیم تا با همان حرارت متوسط با هم بجوشند و شیر بخار شده و غلیظ شود وقتی مواد غلیظ شد مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.
مرحله ششم
زمانی که مخلوط ما کاملا غلیظ شد شکر را می افزاییم وقتی دانه های شکر کاملا حل شد حلوای لبو کمی آب می اندازد پس دائم هم می زنیم تا آب اضافه تبخیر شود و غلیظ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله بقیه کره را به همراه بادام زمینی بو داده و پودر هل به حلوا اضافه می کنیم و کاملا با هم مخلوط می کنیم و زمان می دهیم که دو دقیقه دیگر هم همه مواد با هم بپزند.
مرحله هشتم
سپس از روی حرارت بر می داریم و در ظرف سرو می کشیم برای تزیین حلوا می توانید در قالب بریزید و روی آن را به دلخواه تزیین نمایید و برای شب یلدا از این حلوای خوشمزه استفاده کنید. نوش جان.