طرز تهیه موس انار خوشمزه مرحله به مرحله برای شب یلدا
طرز تهیه موس انار
موس انار یک دسر خوشمزه و متفاوت با ظاهر جذاب و دوست داشتنی برای شب یلدا می باشد این دسر اصالتا برای فرانسوی ها است و در کل دنیا طرفدارانی دارد موس را با میو های مختلفی می شود تهیه کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موس انار خوشمزه برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای موس انار | |
پودر ژله انار | ۲ بسته |
آب جوش | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری سرخالی |
طرز تهیه موس انار
مرحله اول
برای درست کردن موس انار در ابتدا دو بسته پودر ژله را در ظرفی ریخته و با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا ژله حل شود سپس با روش بن ماری ژله را کاملا شفاف می کنیم.
مرحله دوم
روش بن ماری گذاشتن ظرف روی بخار آب است که می توانید ظرفی را پر از آب کنید روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس ظرف ژله را روی آن بگذارید و آرام هم بزنید تا ژله شفاف شود .
مرحله سوم
روی کتری هم می توانید بگذارید فقط در این روش احتیاط کنید! سپس شیر را به ژله می افزاییم و هم می زنیم و کنار می گذاریم در ظرف دیگری پنیر و خامه را به همراه پودر قند می ریزیم.
مرحله چهارم
همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس مایع ژله را آرام آرام به مایع پنیری می افزاییم و کاملا مخلوط می کنیم مایع که آماده شد داخل قالب پلاستیکی می ریزیم.
مرحله پنجم
قالب را برای ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا موس انار کاملا ببندد و آماده شود سپس در ظرف سرو بر می گردانیم و به دلخواه تزئین می کنیم.نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy