طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه بستنی سنتی
بستنی سنتی یکی از خوشمزه ترین بستنی های فصل تابستان است که بسیار پر طرفدار و خوشمزه می باشد و درست کردن آن در خانه به شیوه قنادی ها مهارت بالایی می خواهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم بستنی سنتی | |
شیر پر چرب | ۴ لیوان |
گلاب | یک سوم پیمانه |
شکر | ۳۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | دو قاشق غذاخوری |
ثعلب | دو قاشق چای خوری سر صاف |
خامه | نصف پاکت |
طرز تهیه بستنی سنتی
مرحله اول
برای درست کردن بستنی سنتی ابتدا نصف پاکت خامه را داخل کیسه فریزر بریزید و با دست روی آن بکشید تا یک لایه نازک شود یا داخل سینی نازک کنید سپس در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
مرحله دوم
شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم این کار باعث می شود که ثعلب در شیر گوله گوله نشود، شیر را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید سپس زیر اجاق گاز را کم می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط شکر و ثعلب را به شیر کم کم می افزاییم و مرتب هم می زنیم تا حل شود برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت ملایم هم می زنیم تا شیر غلیظ شود سپس از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
زعفران و گلاب را به مایع بستنی سنتی اضافه می کنیم سپس مایع را از صافی رد می کنیم و در کاسه ترجیحا استیل ریخته و اجازه می دهیم خنک شود و در انتها در فریزر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
هر ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یک بار از فریزر خارج کنید و با همزن برقی هم بزنید این کار را ۵ بار تکرار نمایید تا بستنی کاملا خودش را بگیرد تا در زمان هم زدن بستنی از ظرف جدا شود.
مرحله ششم
خامه یخ زده را از فریزر خارج می کنیم و خرد کرده به همراه مغز پسته یا هر مغزی که می خواهید به بستنی اضافه می کنیم و روی آن را با خلال پسته و گل محمدی تزئین می کنیم.
مرحله هفتم
بستنی را در ظرف دربسته برای ۶ تا ۸ ساعت داخل فریزر گذاشته تا بسته شود سپس در ظرف سرو با قاشق اسکوپ ریخته و در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.
کالری بستنی سنتی
در یک قاشق غذاخوری بستنی سنتی ۲۵ کالری انرژی موجود است و در ۱۰۰ گرم بستنی ۲۵۰ گرم کالری انرژی یافت می شود بستنی سنتی یک دسر مقوی و قدیمی است ولی کالری بالایی دارد.
- منبع : ashpazii_zahraabanoo