طرز تهیه دونات لقمه ای خوشمزه به به روش بازاری

طرز تهیه دونات لقمه ای

طرز تهیه دونات لقمه ای خوشمزه به به روش بازاری دونات پفکی  مواد لازم دونات  طرز تهیه دونات فوری  دونات ساده   دونات  طرز تهیه دونات ده دقیقه ای  طرز تهیه دونات خانگی 

دونات یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار است که می توانید به شکل لقمه ای درست کنید این شیرینی خوشمزه را برای مهمانی ها و عصرانه می توانید تدارک ببینید ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات لقمه ای خوشمزه به به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای دونات لقمه ای
ماستیک پیمانه سرخالی
شکرنصف پیمانه
آرددو پیمانه
تخم مرغدو عدد
وانیلیک قاشق چای خوری
بکینگ پودردو قاشق چای خوری

طرز تهیه دونات لقمه ای

مرحله اول

برای درست کردن دونات لقمه ای در ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرفی می ریزیم و برای دو دقیقه با همزن دستی می زنیم سپس ماست را به آن می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر ترکیب کنید و در چند مرحله روی مواد تخم مرغی الک کرده و هم می زنیم تا دانه های آرد در آن باز شود و گوله گوله نشود مواد باید خیلی غلیظ و چسبنده شود.

مرحله سوم

مایه دونات را داخل قیف بریزید، در قابلمه روغن ریخته روی حرارت می گذاریم تا داغ شود در ادامه قیف را فشار دهید تا از آن خمیر خارج شود سپس با قیچی ببرید تا در روغن بیافتد.

مرحله چهارم

بعد از ۳۰ ثانیه که خودش را گرفت تند تند پشت و رو کنید که نسوزد و بعد روی کاغذ روغن گیر بگذارید تا روغن اضافه اش برود و بعد از یک دقیقه داخل شکر بلغلطانید و کنار بذارید.

مرحله پنجم

دونات لقمه ای خوشمزه ما آماده سرو است آن را در ظرف سرو بچینید و در کنار یک نوشیدنی گرم برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود سرو کنید. نوش جان.

نکات دونات

اگر دونات سرد شود شکر به آن نمی چسبد و اگر خیلی داغ باشد شکر روی آن حل می شود پس به این نکته دقت کنید که نه خیلی سرد و نه خیلی داغ باشد، اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد دونات ها ترک می خورند و اگر حرارت بالا باشد روی آن ها می سوزد و داخلش خام می ماند.

بروز رسانی توسط در جمعه 6 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.