طرز تهیه کیک یزدی خانگی خوشمزه و مخصوص با عسل

طرز تهیه کیک یزدی خانگی

طرز تهیه کیک یزدی در توستر طرز تهیه کیک یزدی مرحله به مرحله فیلم طرز تهیه کیک یزدی در توستر طرز تهیه کیک یزدی بدون قالب طرز تهیه کیک یزدی شربتی طرز تهیه کیک یزدی رژیمی طرز تهیه کیک یزدی خانگی تصویری طرز تهیه کیک یزدی در توستر نی نی سایت

کیک یزدی یکی از کاپ کیک های ایرانی است که سالیان سال در قنادی ها پخته و در فروشگاه ها عرضه می شده است. این کیک ساده و در عین حال خوشمزه را می توان به سادگی در منزل تهیه کرد. اما اگر بخواهیم مانند کیک های یزدی قنادی ها روی آن ترک بخورد، یک سری نکات را باید در نظر گرفت که در این دستور به آن پرداخته شده است. برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یزدی خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم کیک یزدی
تخم مرغ۲ عدد
آرد قنادی۱۴۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۱ قاشق سوپ خوری
شکرنصف پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
ماست غلیظیک سوم پیمانه
گلاب۳ قاشق غذا خوری
پودر هل مرغوبنصف قاشق چای خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
عسل۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
کنجدبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک یزدی

مرحله اول

برای تهیه کیک یزدی خوشمزه در ابتدای کار، تخم مرغ، وانیل، شکر و پودر هل را درون یک کاسه می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن می زنیم. سپس روغن مایع، گلاب، عسل و ماست را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم. بعد با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا مخلوط شود، سپس داخل قالب مافین کپسول کاغذی قرار می دهیم اگر قالب مافین در دسترس نداشتیم، می توان از قالب دست ساز استفاده کرد.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با قیف یا قاشق درون کپسول های کاغذی می ریزیم، به صورتی که نیم سانت کمی بیشتر از کپسول خالی بماند کافی است. نوک چاقو را به روغن مایع آغشته کرده وروی سطح مواد کیک را علامت به علاوه می زنیم. برای ایجاد ترک روی کیک این کار را می کنیم.

مرحله چهارم

برای تزیین شیرینی روی مواد کنجد می پاشیم. فر را از ۱۵ دقیقه قبل با ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. سپس کیک را در طبقه پایین فر می گذاریم و بلافاصله فر را خاموش کرده و گریل را روشن می کنیم و در فر را می بندیم و ۶ تا ۷ دقیقه زمان می دهیم تا پف کند و طلایی شود.

مرحله پنجم

بعد کیک را روی طبقه وسط گذاشته و گریل را خاموش می کنیم و حرارت را از زیر روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. مجدد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا کیک پخته و زیر آن طلایی شود.

مرحله ششم

با این روش کیک یزدی بدون اضافه کردن نمک میوه ترک می خورد و قله ای می شود. وقتی که کیک پخته شد، از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود. سپس از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم و سرو می کنیم.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 29 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.