طرز تهیه سوتلاچ دسر ترکیه ای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سوتلاچ
سوتلاچ یک دسر خوشمزه و اصالتا ترکیه ای است که شبیه شیربرنج ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوتلاچ دسر ترکیه ای خوشمزه و مجلسی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سوتلاچ | |
شیر | ۴ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
برنج | ۱ فنجان سرخالی |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
گلاب | نصف فنجان |
خامه | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه سوتلاچ
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن دسر سوتلاچ برنج را بشویید و برای نیم ساعت اجازه دهید خیس بخورد سپس برنج را با آب روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا بجوشد و له شود.
مرحله دوم
اگر آب تمام شد و برنج له نشده بود آب اضافه کنید بعد از له شدن برنج شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت می افزاییم و می گذاریم بجوشد تا قوام پیدا کند باید از شیر برنج شل تر باشد.
مرحله سوم
در ادامه گلاب و خامه را به مواد قبلی دسر اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس در ظرف های تک نفره از دسر می ریزیم و تا یک سوم سینی فر را آب ریخته و داخل فر قرار می دهیم.
مرحله چهارم
سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه می گذاریم بعد از آماده شدن از فر خارج می کنیم و با پودر پسته و فندق خرد شده تزیین می نماییم. نوش جان.
نکات دسر سوتلاچ
تا برج کاملا له نشده است شکر را اضافه نکنید و به یاد داشته باشید که از ظرف مناسب فر استفاده نمایید.
- منبع :
- atiehnik