طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی سالاد لوبیا چشم بلبلی یکی از سالاد های خاص و خوشمزه است و برای کسانی که دنبال تنوع …
طرز تهیه آش فوری و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه آش فوری آش فوری دوغ یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین آش های ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ جو سوپ جو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که هم به عنوان یک غذای سبک برای شام و هم …
طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ
ژولین مرغ و قارچ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که بسیار ساده و راحت در منزل تهیه می شود و می تواند درخشندگی و طعم دلپذیری به میز شما می دهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ژولین | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
کره برای پوره | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | یک بسته |
کره | یک قاشق غذاخوری |
فیله مرغ | سه عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه و برگ بو | به مقدار کافی |
شیر | یک فنجان |
خامه | دو قاشق غذاخوری |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | دو سه قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا برای لایه سوم | به میزان لازم |
طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ
مرحله اول
برای درست کردن ژولین در ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و با مقدار کمی نمک به همراه فلفل و کره آن را پوره کنید برای پوره کردن از چنگال یا گوشت کوب می توانید استفاده نمایید.
مرحله دوم
مرغ را با کمی نمک، فلفل، زردچوبه و برگ بو داخل قابلمه آب می اندازیم و اجازه می دهیم آبپز شود بعد از پخت خارج کرده و همه آن را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و نگینی خرد می کنیم سپس در تابه با روغن سرخ می کنیم تا سبک و طلایی شود در ادامه قارچ خرد شده را به همراه کره به آن می افزاییم.
مرحله چهارم
وقتی قارچ تفت داده شد و سبک شد مرغ را به آن می افزاییم و در ادامه شیر و خامه را بریزید و دو دقیقه دیگر آرد را اضافه نمایید و با حرارت خیلی ملایم صبر کنید تا مواد غلیظ شوند.
مرحله پنجم
در انتها پنیر را به مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید می توانید در ظرف های تک نفره این غذا را آماده کنید ابتدا یک لایه پوره سپس یک لایه مرغ و قارچ و در انتها روی آن پنیر پیتزا می ریزیم.
مرحله ششم
ظرف را داخل فر با حالت گریل قرار دهید تا پنیر طلایی رنگ شود سپس از فر خارج کنید، غذای شما آماده سرو است از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- atiehnik