طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خاله خانم به روش سنتی شمالی

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خاله خانم به روش سنتی شمالی

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ برنج یکی از غذاهای پرطرفدار سراسر جهان است. باقالی پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که …

طرز تهیه مرغ فسنجانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ فسنجانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ فسنجانی مرغ فسنجانی یک غذای خوشمزه و مجلسی است که به خورش فسنجان شباهت زیادی دارد ولی با کمی تفاوت …

طرز تهیه کتلت عدس بدون گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت عدس بدون گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت عدس کتلت عدس یکی از مجبوب ترین و غنی ترین کتلت های ایرانی است که تهیه و پخت آن را به …

طرز تهیه کوکو قندی

طرز تهیه کوکو قندی طرز تهیه کوکو شیرین مجلسی طرز تهیه کوکو شیرین خانم صرافها طرز تهیه کوکو بادمجان خام طرز تهیه بولانی طرز تهیه بورک افغانی طرز تهیه کرم محلبی طرز تهیه کوکو بادمجان با قارچ شیرینی کوکو

کوکو قندی یکی از غذاهای خوشمزه شهر اصفهان است که به عنوان دسر سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو قندی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد بزرگ
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
آب و گلاب۱ پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
پودر پسته و گل محمدیاختیاری برای تزیین
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو قندی

مرحله اول

برای تهیه کوکو قندی ابتدا باید سیب زمینی ها را آب پز کنید و وقتی که آب پز شدند قبل از اینکه سرد شوند با رنده ریز ، به خوبی رنده کنید و یا با چرخ گوشت بایدچرخ کنید.

مرحله دوم

بهتر است که تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده با هم ترکیب شوند و کف سفید و ریزی روی کاسه ایجاد شود.سپس دو قاشق شکر به تخم مرغ ها اضافه کنید و به هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله باید تخم مرغ ها را باید به سیب زمینی ها اضافه کنید و سپس کمی نمک و روغن هم اضافه کنید و مخلوط حاصل را کاملا به هم بزنید.این کار را به حدی ادامه دهید تا همه جای خمیرتان یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را درون آن بریزید و صبر کنید تا کوکو شما با حرارت ملایم کاملا پخته شود.

مرحله پنجم

کوکو را به طرف دیگر برگردانده و اجازه دهید تا سرخ شود.سپس برای تهیه شربت باید در قابلمه ای شکر و آب و زعفران و گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کمی بجوشد.

مرحله ششم

در این مرحله شربت را روی کوکو ریخته و اجازه دهید تا با حرارت کم شربت به خورد کوکو برود.حالا می توانید کوکوها را خارج کرده و پودر مغز پسته و گل محمدی تزیین کرده و میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.