طرز تهیه ترشی کلم قرمز + فوت و فن ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
ترشی ها یکی از خوشمزه ترین چاشنی های هستند که می توانید مخصوصا در فصل سرما در کنار غذا میل نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه + ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی کلم قرمز | |
کلم قرمز | نیم کیلو |
سرکه قرمز | به اندازه لازم |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
مرحله اول
برای درست کردن ترشی کلم قرمز در ابتدا کلم قرمز را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با کارد تیز نواری خرد می کنیم بهتر است نوارها بلند و نازک باشند سپس آن ها را بشویید.
مرحله دوم
روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا خشک شوند، در یک ظرف کلم قرمز را می ریزیم و با نمک مخلوط می نماییم سپس روی آن را سلفون کشیده و برای ۲۰ دقیقه کنار می گذاریم.
مرحله سوم
ظرف ترشی را تمیز بشویید و خشک کنید، کلم ها را داخل آن قرار دهید و سرکه روی آن ها می ریزیم تا کاملا روی کلم ها را سرکه بگیرید و درب ظرف را محکم می بندیم.
مرحله چهارم
ترشی را برای یک هفته در محلی خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود بعد از یک هفته می توانید از این ترشی خوشمزه و مجلسی در کنار کباب ها سرو نمایید. نوش جان.