طرز تهیه ترشی کلم قرمز + فوت و فن ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز + فوت و فن ترشی کلم قرمز ادویه ترشی کلم قرمز  خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز  ترشی کلم قرمز رستورانی  ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز  ترشی کلم قرمز با سیر  تهیه ترشی کلم قرمز  ترشی لیته کلم قرمز Pickled red cabbage

ترشی ها یکی از خوشمزه ترین چاشنی های هستند که می توانید مخصوصا در فصل سرما در کنار غذا میل نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه  + ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی کلم قرمز
کلم قرمزنیم کیلو
سرکه قرمزبه اندازه لازم
نمکنصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

مرحله اول

برای درست کردن ترشی کلم قرمز در ابتدا کلم قرمز را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با کارد تیز نواری خرد می کنیم بهتر است نوارها بلند و نازک باشند سپس آن ها را بشویید.

مرحله دوم

روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا خشک شوند، در یک ظرف کلم قرمز را می ریزیم و با نمک مخلوط می نماییم سپس روی آن را سلفون کشیده و برای ۲۰ دقیقه کنار می گذاریم.

 

مرحله سوم

ظرف ترشی را تمیز بشویید و خشک کنید، کلم ها را داخل آن قرار دهید و سرکه روی آن ها می ریزیم تا کاملا روی کلم ها را سرکه بگیرید و درب ظرف را محکم می بندیم.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز + فوت و فن ترشی کلم قرمز ادویه ترشی کلم قرمز  خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز  ترشی کلم قرمز رستورانی  ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز  ترشی کلم قرمز با سیر  تهیه ترشی کلم قرمز  ترشی لیته کلم قرمز Pickled red cabbage

مرحله چهارم

ترشی را برای یک هفته در محلی خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود بعد از یک هفته می توانید از این ترشی خوشمزه و مجلسی در کنار کباب ها سرو نمایید. نوش جان.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 10 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.