طرز تهیه گرده غوره خانگی چاشنی عالی غذا
طرز تهیه گرده غوره
گرده غوره همان طور که از اسمش مشخص است از غوره درست می شود و مزه ترش و جذابی به غذاها می دهد این گرده را برای غذاهای مختلف مثل خورش ها، سالاد و سوپ ها می توانید استفاده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گرده غوره خانگی چاشنی عالی غذا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای گرده غوره | |
غوره انگور عسگری | یک کیلو |
نمک | مقداری به دلخواه |
طرز تهیه گرده غوره
مرحله اول
بهتر است برای گرده غوره از انگور بدون دانه استفاده کنید و انگور عسگری گزینه مناسبی است ابتدا غوره ها را در لگن پر از آب بریزید و چند بار آبش را عوض کنید تا کاملا تمیز شوند.
مرحله دوم
در انتها آبکش کنید و بگذارید آبش برود سپس دم غوره ها را بگیرید و داخل آبکش بریزید و دوباره آبکشی نمایید آب اضافه غوره ها که رفت روی یک پارچه تمیز پهن نمایید.
مرحله سوم
غوره ها که خشک شدند و رطوبت آن ها از بین رفت روی یک سینی بچینید بدون این که روی هم انباشته شوند و کمی از هم فاصله داشته باشند تا خوب خشک شوند و کپک نزنند.
مرحله چهارم
در ادامه سینی را مقابل آفتاب می گذاریم چند روز صبر کنید تا کاملا خشک شوند و در طول روز چند بار غوره ها را زیر و رو شوند تا هوا به همه جای آن ها برسد و کاملا خشک گردند.
مرحله پنجم
اگر شرایط جلوی آفتاب گذاشتن را ندارید از بخاری یا شوفاژ استفاده کنید و سینی را روی بخاری و شوفاژ قرار دهید تا غوره ها خشک شوند بعد از خشک شدن داخل آسیاب بریزید.
مرحله ششم
از غذاساز هم می توانید استفاده کنید و به دلخواه کمی نمک هم می توانید به غوره ها اضافه نمایید سپس دستگاه را روشن کنید تا کاملا پودر شود در شیشه تمیز در یخچال یا کابینت نگهداری نمایید.