طرز تهیه لیمو عمانی سالم و خوشمزه در آفتاب
طرز تهیه لیمو عمانی
لیمو عمانی یک چاشنی خوشمزه و ترش مزه برای انواع خورش است که طعم بی نظیری به غذای شما می دهد لیمو عمانی در حقیقت لیمو امانی است ولی در عامه به این اسم معروف شده اشت، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لیمو عمانی سالم و خوشمزه در آفتاب در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای لیمو عمانی | |
لیمو | به میزان کافی |
سرکه | نصف لیوان |
نمک | سه قاشق |
نمک برای رفع تلخی لیمو | به میزان کافی |
طرز تهیه لیمو عمانی
مرحله اول
برای درست کردن لیمو عمانی در ابتدا لیموها را لابه لای نمک بپوشانید برای ۲۴ ساعت به همین حالت بماند و تلخی پوست لیمو با این روش گرفته می شود سپس یک قابلمه را پر از آب کنید.
مرحله دوم
نصف لیوان سرکه و سه قاشق نمک داخل آب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید وقتی به جوش آمد لیموها را از داخل نمک بیرون بیاورید و در آب جوش بیاندازید و بگذارید دو دقیقه بجوشد.
مرحله سوم
بعد از دو دقیقه آب کش کنید و با آب سرد بشویید سپس مجددا آب و سرکه و نمک داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیایید دوباره لیموها را برای دو دقیقه در آب جوش بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله آبکش می کنیم و نیازی نیست روی لیموها آب بگیرید در یک سبد بریزید طوری که روی هم انباشته نشوند و جلوی نور خورشید قرار دهید و هر از گاهی زیر و رو کنید.
نکات لیمو عمانی
در آفتاب که گذاشتید باید زیرش جریان هوا باشد سبد چون توری است هوا از زیر آن عبور می کند و زودتر خشک می شود دو تا سه هفته زمان لازم است تا کاملا خشک شود. ارزان ترین راه استفاده از سبدهای پلاستیکی میوه است، هر چقدر لیموها درشت تر باشند دیر تر خشک می شوند. جالب است بدانید نمک و سرکه باعث می شود تلخی روی پوست لیمو گرفته شود و لیمو ها بعد از خشک شدن پوست براق تر و روشن تری داشته باشند.
- منبع :
- ashpazi_ba_zogh