طرز تهیه کیک تابه ای دو رنگ خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کیک تابه ای
کیک تابه ای یک کیک خوشمزه با بافت جذاب است که می توانید به راحتی بدون فر در کوتاه ترین زمان آماده کنید و برای پذیرایی از مهمان ها و افراد خانواده از آن استفاده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تابه ای دو رنگ خوشمزه و خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک تابه ای | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | دو سوم لیوان |
شیر | دو سوم لیوان |
روغن مایع | ۵ قاشق غذاخوری |
آرد قنادی | یک و یک دوم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل | یک دوم قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک تابه ای
مرحله اول
برای درست کردن کیک تابه ای دو رنگ در ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل با همزن دستی برای ۵ دقیقه می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس شیر را به همراه روغن مایع اضافه می کنیم.
مرحله دوم
مواد را در حد مخلوط شدن هم می زنیم سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و روی مایع تخم مرغی الک می کنیم و همه را با هم مخلوط کرده تا آرد کاملا باز شود و گوله گوله نشود.
مرحله سوم
وقتی مایع کیک کاملا یکدست شد در ظرفی چند قاشق از آن را می ریزیم و با پودر کاکائو مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس کف تابه نچسب را با کره چرب می کنیم.
مرحله چهارم
روی شعله گاز شعله پخش کن یا پایه قرار می دهیم و تابه را روی آن می گذاریم مایع سفید رنگ را در تابه می ریزیم و مایع شکلاتی را وسط آن ریخته و با خلال به شکل گل به کناره ها می کشیم.
مرحله پنجم
درب تابه را می گذاریم می توانید دم کنی هم قرار دهید و برای نیم ساعت با شعله ملایم اجاق گاز اجازه می دهیم بپزد بعد با خلال تست می کنیم اگر کیک به خلال نچسبید پخته است.
مرحله ششم
بعد از پخت در ظرف سرو بر می گردانیم و برش می زنیم و در کنار یک نوشیدنی گرم سرو می نماییم از خوردن این کیک با بافت پنبه ای در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy