طرز تهیه آش لخشک خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش لخشک خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش لخشک آش لخشک یکی از آش های خوشمزه و محلی است که متعلق به استان خراسان رضوی است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه چیکن استراگانوف رستورانی با سس مخصوص و طعم عالی

طرز تهیه چیکن استراگانوف رستورانی با سس مخصوص و طعم عالی

طرز تهیه چیکن استراگانوف رستورانی چیکن استراگانوف از غذاهای بسیار معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که البته با کمی دستکاری به …

طرز تهیه آش عدس ساده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش عدس ساده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش عدس آش عدس یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع آش هاست که توصیه می شود حتما در سبد غذایی …

طرز تهیه لوبیا پلو ساده

طرز تهیه لوبیا پلو ساده طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه طرز تهیه لوبیا پلو ساده بدون گوشت طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی طرز تهیه لوبیا پلو دونفره طرز تهیه لوبیا پلو کته

لوبیا پلو یکی از محبوب ترین غذاهای پلویی در میان ایرانیان محسوب می شود که خیلی فوری آماده می شود. این غذای خوشمزه را می توانید به سلیقه خود به صورت دمی یا آبکش درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو ساده در ادامه با مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
لوبیا سبز۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری سر پر
گوجه فرنگی۳ تا ۴ عدد
برنج۲ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
دارچین، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه لوبیا پلو ساده

مرحله اول

برای تهیه لوبیا پلوی ساده و خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه مقداری نمک به همراه پودر سیر، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و سرخ شود. در همین حین لوبیا سبز را پس از شستشو به صورت یکدست خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. لوبیا سبز را هم ۵ دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود. در ادامه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و آنها را با گوشتکوب برقی پوره می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پوره گوجه فرنگی را به همراه یک لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لوبیا نیم پز شود. پس از اینکه لوبیا نیم پز شد، برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و با مواد داخل قابلمه ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

حالا کمی آب اضافه می کنیم تا سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، زعفران دم کرده را روی برنج می ریزیم، سپس یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم لوبیا پلو به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در پایان لوبیا پلو را درون قابلمه مخلوط کرده و در ظرف مناسب می کشیم برای تزیین لوبیا پلو می توانید آن را قالبی در بیاورید و در ظرف سرو قرار دهید و در کنار سالاد شیرازی نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.