طرز تهیه شیرینی پفکی سیب خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی پفکی سیب
شیرینی پفکی سیب یک شیرینی خوشمزه خانگی است که خیلی سریع و راحت آماده می شود و یک گزینه عالی برای مهمانی های عصرانه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پفکی سیب خوشمزه به روش قنادی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی پفکی | |
خمیر هزارلا | ۱ بسته |
سیب | ۲ عدد |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
دارچین | نصف قاشق غذاخوری |
پودر قند | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی پفکی سیب
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی پفکی سیب در ابتدا خمیر هزار لایه را یک ساعت زودتر از فریزر خارج می کنیم تا باز شود سپس وسط سیب ها را با ابزار بیرون بیاورید و سیب ها را گرد گرد برش بزنید.
مرحله دوم
روی میز آرد می پاشیم و خمیر هزار لایه را روی آن می گذاریم و مقداری آرد روی خمیر پاشیده و با وردنه باز می کنیم دور تا دور خمیر را می بریم تا مرتب شود و خمیر را به ۶ قسمت مربع شکل تقسیم می کنیم.
مرحله سوم
مربع ها باید به اندازه ای باشند که وقتی حلقه سیب را می گذاریم از هر طرف یک سانت خمیر داشته باشید و از داخل مربع یک سانت وارد می شویم و هر گوشه را به شکل زاویه ۹۰ درجه یک برش می زنیم.
مرحله چهارم
برش ها تا حدی باید باشند که مربع داخلی از مربع بیرونی جدا نشود و اتصال وجود داشته باشد، در این مرحله شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و سیب ها را در آن می زنیم و وسط خمیر می گذاریم.
مرحله پنجم
در ادامه گوشه های خمیر بیرونی را به وسط سیب می آوریم و با یک سیخ چوبی فیکس می کنیم گوشه های داخلی خمیری که برش داده بودیم حالت گلبرگ بیرون باقی می مانند.
مرحله ششم
کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینی پفکی سیب را در آن با فاصله از هم می گذاریم ماکروفر را با دمای ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیم و در حالت کانوکشن قرار می دهیم.
مرحله هفتم
شیرینی برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل ماکروفر پخته می شوند و روی آن ها طلایی می شود سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن پودر قند روی آن ها می پاشیم و داخل ظرف سرو قرار می دهیم.
مرحله هشتم
این شیرینی خوشمزه و ساده را می توانید برای پذیرایی از مهمان ها و به عنوان میان وعده و عصرانه استفاده کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy