طرز تهیه پسته شور خوشمزه و مقوری به روش بازاری
طرز تهیه عصاره قلم گوسفندی برای خوشمزه شدن انواع غذاها
طرز تهیه عصاره قلم یکی از عصاره های خوشمزه و مقوی که می توانید برای انواع آش و سوپ استفاده کنید عصاره قلم …
طرز تهیه سس پیتزا ساده و خوشمزه به روش ایتالیایی
طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا در مزه نهایی آن بسیار موثر است این دستور ساده را می توانید جایگزین سس کچاپ کنید، …
طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه با زردچوبه به روش بازاری
طرز تهیه ترشی گل کلم یکی از ترشی های خوشمزه که در فصل پاییز می توانید درست کنید گل کلم است که بسیار …
طرز تهیه پسته شور
پسته شور بو داده یکی از تنقلات خوشمزه و مقوی است که می توانید با کمی زمان در منزل آماده کنید و در کنار بقیه آجیل ها میل بفرمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پسته شور خوشمزه و مقوری به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای پسته شور | |
پسته خام | نیم کیلو |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۸ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری(به دلخواه) |
زعفران دم کرده | به میزان دلخواه |
طرز تهیه پسته شور
مرحله اول
برای درست کردن پسته شور ابتدا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پسته ها را داخل آن بریزید سپس نمک و زعفران را به آن اضافه کنید و آبلیمو را هم به دلخواه می توانید بیافزایید.
مرحله دوم
حرارت اجاق گاز بسیار ملایم باشد و به طور مرتب برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه هم بزنید تا پسته های خام مزه دار و خشک شوند و طعم خوشمزه ای به خود بگیرند و از خامی در بیایند.
مرحله سوم
اگر بعد از این مدت هنوز پسته ها رطوبت داشتند آن ها را در فضای باز برای ۲۴ ساعت پهن کنید و اجازه دهید خشک شود و به همین سادگی پسته های عید را مزه دار کنید.
مرحله چهارم
این پسته های خوشمزه را بعد از خشک شدن در ظرف سرو بریزید و کنار تنقلات دیگر برای پذیرایی از مهمان ها استفاده نمایید و از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.
- منبع : ashpazi_amekati