طرز تهیه عصاره قلم گوسفندی برای خوشمزه شدن انواع غذاها

طرز تهیه عصاره قلم گوسفندی برای خوشمزه شدن انواع غذاها

طرز تهیه عصاره قلم یکی از عصاره های خوشمزه و مقوی که می توانید برای انواع آش و سوپ استفاده کنید عصاره قلم …

طرز تهیه سس پیتزا ساده و خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه سس پیتزا ساده و خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا در مزه نهایی آن بسیار موثر است این دستور ساده را می توانید جایگزین سس کچاپ کنید، …

طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه با زردچوبه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه با زردچوبه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گل کلم یکی از ترشی های خوشمزه که در فصل پاییز می توانید درست کنید گل کلم است که بسیار …

طرز تهیه پسته شور

طرز تهیه پسته شور خوشمزه و مقوری به روش بازاری طرز تهیه پسته شور زعفرانی طرز تهیه پسته شور در فر طرز تهیه پسته شور بازاری خواص پسته شور شور کردن پسته خام در فر  بو دادن پسته با جوهر لیمو پسته شور

پسته شور بو داده یکی از تنقلات خوشمزه و مقوی است که می توانید با کمی زمان در منزل آماده کنید و در کنار بقیه آجیل ها میل بفرمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پسته شور خوشمزه و مقوری به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای پسته شور
پسته خامنیم کیلو
نمک۱ قاشق غذاخوری
آب۸ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری(به دلخواه)
زعفران دم کردهبه میزان دلخواه

طرز تهیه پسته شور

مرحله اول

برای درست کردن پسته شور ابتدا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پسته ها را داخل آن بریزید سپس نمک و زعفران را به آن اضافه کنید و آبلیمو را هم به دلخواه می توانید بیافزایید.

مرحله دوم

حرارت اجاق گاز بسیار ملایم باشد و به طور مرتب برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه هم بزنید تا پسته های خام مزه دار و خشک شوند و طعم خوشمزه ای به خود بگیرند و از خامی در بیایند.

مرحله سوم

اگر بعد از این مدت هنوز پسته ها رطوبت داشتند آن ها را در فضای باز برای ۲۴ ساعت پهن کنید و اجازه دهید خشک شود و به همین سادگی پسته های عید را مزه دار کنید.

مرحله چهارم

این پسته های خوشمزه را بعد از خشک شدن در ظرف سرو بریزید و کنار تنقلات دیگر برای پذیرایی از مهمان ها استفاده نمایید و از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.