طرز تهیه کاپ کیک آلبالو خانگی خوشمزه و سالم
طرز تهیه کاپ کیک آلبالو
کاپ کیک آلبالو یک گزینه خوشمزه برای عصرانه است که در فصل تابستان با آلبالو تازه طعم متفاوت و ویژه ای به عصر شما می دهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک آلبالو خانگی خوشمزه و سالم در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک آلبالو | |
آلبالوی بدون هسته | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری (برای پخت آلبالو) |
کره | ۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
ماست | نصف لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
آردقنادی | ۲ لیوان سر خالی |
طرز تهیه کاپ کیک آلبالو
مرحله اول
در ابتدا دم و برگ آلبالوها را جدا کنید و تمیز بشویید سپس با هسته گیر هسته های آن ها را جدا کنید اگر هسته گیر نداشتید از سیخ چوبی یا نی استفاده نمایید ته آلبالو فشار دهید تا هسته خارج شود.
مرحله دوم
آلبالو هسته گرفته شده را در تابه می ریزیم و ۴ قاشق غذاخوری شکر به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا برای ۵ دقیقه بجوشد و در زمان جوشیدن کف روی آن را می گیریم تا کمی غلیظ شود.
مرحله سوم
سپس کره را به آن می افزاییم و هم می زنیم تا کره آب شود و از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم خنک شود. در این مرحله تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و شکر و و انیل را به آن می افزاییم.
مرحله چهارم
مواد تخم مرغی را با دور تند همزن چند دقیقه می زنیم تا سفید رنگ و کشدار و حجیم شود سپس مایع را کنار می گذاریم و بکینگ پودر را به ماست اضافه می کنیم و مخلوط کرده تا پف کند.
مرحله پنجم
وقتی پف کرد به همراه روغن مایع به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم و با همزن برقی در حد مخلوط شدن می زنیم و در انتها آرد را الک کرده و کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
مایع کیک باید کمی غلیظ تر از مایع کیک های معمولی باشد سپس آلبالو ها را اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا با همه مواد کیک مخلوط شود اما له نشود و داخل قالب را چرب می کنیم.
مرحله هفتم
از قالب بزرگ یا قالب تک نفره مافین می توانید استفاده کنید کپسول های سیلیکونی را هم چرب کنید و مایع را داخل آن ها تا نیم سانت به بالای قالب مانده پر کنید یعنی سر کپسولها خالی بماند.
مرحله هشتم
می توانید از کپسول کاغذی هم استفاده نمایید و نیازی به چرب کردن ندارند ماکروفر را روی کانوکشن می گذاریم و از یک ربع قبل گرم کرده و کاپ کیک آلبالو را داخلش برای ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.
مرحله نهم
اگر خواستید از فر گازی استفاده کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه می گذاریم تا بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا سرد شود سپس از قالب خارج نمایید.
مرحله دهم
کاپ کیک آلبالو را در ظرف سرو بچینید و با خامه فرم گرفته و آلبالو روی آن ها را ترئین نمایید و در کنار خانواده همراه با یک نوشیدنی از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
- منبع : ashpazi.foodspy