طرز تهیه دسر انبه مجلسی و استوایی با بیسکویت
طرز تهیه دسر انبه
یکی از میوه های خوشمزه فصل تابستان انبه است که یک میوه استوایی شیرین و آب دار است با آن می توانید نوشیدنی ها و کیک و دسرهای بسیار خوشمزه و فوق العاده ای آماده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انبه مجلسی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم دسر انبه | |
انبه | ۳ عدد |
خامه قنادی | ۴۰۰ گرم |
رانی انبه | ۱ قوطی |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
بیسکوییت پتی بور | ۳۶ عدد |
آب سرد | یک چهارم لیوان |
طرز تهیه دسر انبه
مرحله اول
یکی از خوشمزه ترین دسر های تابستانی دسر انبه است برای این کار انبه ها را تمیز بشویید آن را به دو نیم کنید و هسته آن را جدا کرده و با کمک یک لیوان داخل انبه را از پوستش جدا کنید.
مرحله دوم
سپس روی تخته آشپزخانه می گذاریم با کارد برش های باریک می زنیم سپس پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و هم می زنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد روی حرارت بخار آب می گذاریم.
مرحله سوم
تا ژلاتین حالت مایع پیدا کند سپس خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با دور تند همزن می زنیم تا فرم بگیرد و به آن یک رانی انبه اضافه می کنیم و ژلاتین خنک شده را نیز به آن می افزاییم.
مرحله چهارم
همه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس کف قالب را کمی چرب می کنیم تا کاغذ روغنی بهتر بچسبد و یک لایه بیسکویت پتی بور می چینیم و یک لایه از کرم می ریزیم.
مرحله پنجم
لایه سوم را با انبه برش خرده پر می کنیم و دوباره همان مراحل را تا سه بار تکرار می کنیم و در انتها هم روی دسر انبه را با انبه تزئین می کنیم و داخل فریزر برای دو ساعت می گذاریم.
مرحله ششم
بعد از گذشت دو ساعت دسر را از فریزر خارج کرده و در ظرفی برمی گردانیم و کاغذ روغنی را جدا می کنیم سپس دوباره ظرف سرو را روی آن گذاشته و دسر را به آن منتقل می کنیم تا روی دسر بیرون باشد.
مرحله هفتم
دسر انبه خوشمزه و فوری ما آماده سرو است روی آن را با خلال پسته تزئین می کنیم و برای مهمانی ها سرو کنید و از خوردن این دسر استوایی در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
کالری انبه
هر ۱۰۰ گرم انبه حدود ۵۹ کالری انرژی دارد و شما با خوردن یک انبه رسیده متوسط حدود ۴۰ کالری انرژی به بدن خود می رسانید.
- منبع : ashpazi.foodspy