طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و مقوی برای انواع سوپ
طرز تهیه عصاره مرغ
با این دستور ساده می توانید یک عصاره خوشمزه، سالم و مقوی داشته باشید و برای انوع غذاها استفاده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و مقوی برای انواع سوپ و خورش در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای طرز تهیه عصاره مرغ | |
سینه مرغ | نصف |
پیاز | ۲ عدد |
هویج | ۴ عدد |
کرفس | یک دسته |
روغن کنجد | کمی |
زردچوبه | یک قاشق چای خوری |
آب | ۲ لیوان |
جعفری | ۱ دسته |
سیر | ۲ حبه |
طرز تهیه عصاره مرغ
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن عصاره مرغ، پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم به همین ترتیب هویج و کرفس را نیز حلقه ای خرد کرده و کنار می گذاریم پیاز را همراه روغن در تابه تفت می دهیم .
مرحله دوم
کمی که سرخ شد سینه مرغ را که خرد کرده ایم به آن می افزاییم و برای ۵ دقیقه زمان می دهیم تا تفت بخورد سپس زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم و در ادامه هویج را به همراه کرفس به مواد می افزاییم و در انتها آب را داخل تابه می ریزیم.
مرحله سوم
درب تابه را گذاشته و اجازه می دهیم برای ۴۰ دقیقه مواد کاملا با هم بپزند سپس از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم کمی خنک شود در ادامه در غذاساز می ریزیم و به آن جعفری و سیر را افزوده و میکس می کنیم.
مرحله چهارم
کف یک ظرف مستطیلی شکل را پلاستیک فریزر قرار می دهیم و مواد را روی آن پهن می کنیم و روی مواد هم یک پلاستیک دیگر قرار می دهیم و یک شب تا صبح داخل فریزر قرار می دهیم سپس از فریزر خارج کرده و به اندازه دلخواه برش می زنیم.
مرحله پنجم
این عصاره خوشمزه را به این روش درست کنید و در غذاهایی مثل سوپ ها و خورش هایی که مرغ دارند استفاده نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
منبع: digcheh