طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب به روش بازاری
طرز تهیه سس کچاپ
یکی از سس های پر کاربرد و خوشمزه کنار انواع غذاهای ساندویچی و همبرگر و پیتزا سس کچاب است که خانگی آن یک چیز دیگر است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای سس کچاب | |
آب | یک لیوان |
شکر | یک چهارم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه قرمز | یک چهارم پیمانه |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | نصف قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس کچاپ
مرحله اول
برای درست کردن سس کچاپ کارخانه ای در ابتدا آب را به همراه شکر، رب گوجه، نشاسته ذرت و سرکه قرمز داخل قابلمه می ریزیم سپس پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به مواد قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و هم می زنیم تا غلیظ شود وقتی شروع به حباب زدن کرد روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم نباید زیاد بجوشد سپس از روی حرارت بر می داریم بعد از سرد شدن غلظت آن بیشتر می شود.
مرحله سوم
این سس خوشمزه را برای انواع غذاها می توانید استفاده کنید و طعم آن مثل سس های کارخانه ای می شود آن را بعد از سرد شدن در ظرف های جا سسی بریزید و درب آن را بسته و در یخچال قرار دهید و از خوردن این سس خوشمزه کنار غذا لذت ببرید. نوش جان.