راز خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز رستورانی با روش خانگی ساده
راز خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز
یکی از دورچین های خوشمزه در رستوران ها ترشی کلم قرمز است که بسیار خوشرنگ تر از نوع خانگی آن است در این مطلب راز قرمزتر شدن آن را یاد بگیرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله راز خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز رستورانی با روش خانگی ساده در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ترشی کلم قرمز | |
کلم قرمز | یک عدد |
لیمو ترش | ۳ عدد |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
سرکه سیب یا انگور | یک پیمانه |
راز خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز
مرحله اول
برای درست کردن یک ترشی کلم خوشرنگ در ابتدا کلم قرمز بزرگ را به ۴ قسمت برش می دهیم سپس روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم برای خرد کردن می توانید از پوست کن هم استفاده کنید تا برش ها نازک تر شوند.
مرحله دوم
قسمت سفید کلم را خرد نکنید و دور بریزید سپس آب، لیموها را بگیرید و به کلم ها بیافزایید و در ادامه نمک را به همراه یک پیمانه سرکه اضافه کنید و با دست برای ۵ دقیقه کلم را ماساژ دهید تا رنگ کلم خارج شود و تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید سرکه ای که ته کاسه کلم ها می ماند را داخل ظرف ها بریزید و درب ظرف ها را با تکنیک پیچاندن دوبار به عقب و یک بار به جلو ببندید و سرو ته کنید و روی دستمال آشپزخانه یک شب تا صبح به همین حالت بگذارید.
مرحله چهارم
یعد از این زمان به حالت اولیه برگردانید بعد از یک هفته آماده خوردن است و تا دو ماه داخل یخچال قابل نگهداری است، کنار کباب ها می توانید به عنوان دورچین خوشمزه از این ترشی استفاده کنید. نوش جان.