طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی خوشمزه و خانگی برای زمستان
طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی
کنسرو کردن گوجه یکی از روش های عالی برای نگهداری آن برای بلند مدت است تا همیشه گوجه میکس شده و آماده داشته باشید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی خوشمزه و خانگی برای زمستان در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای کنسرو | |
گوجه فرنگی | ۲ کیلو |
نمک | به مقدار کافی |
شیشه | چند عدد |
طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن کنسرو گوجه فرنگی خانگی در ابتدا گوجه ها را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس روی تخته آشپزخانه با کارد تیز چهار قاچ کنید نیازی نیست پوست گوجه فرنگی را جدا کنید.
مرحله دوم
برای پوره کردن گوجه می توانید از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید سپس آن را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و کف روی گوجه ها را بردارید این کار باعث می شود رنگ آن شفاف و خوشرنگ تر شود.
مرحله سوم
وقتی به غلظت دلخواه رسید نمک می زنیم و از روی حرارت برمی داریم و داغ داغ در شیشه های تمیز و خشک می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم و در یک قابلمه در حال جوش به صورت وارونه می چینیم یک سوم شیشه ها باید در آب باشد.
مرحله چهارم
بعد از ۱۵ دقیقه که جوشید از قابلمه خارج کرده و روی دستمال تمیز به شکل وارونه می چینیم تا برای ۱۲ تا ۲۴ ساعت به همین شکل بماند و خنک شود کنسرو ما آماده است. نوش جان.
نکته کنسرو گوجه فرنگی
بعد از ۱۲ ساعت اگر شیشه ای نشتی داشت جدا کنید و در یخچال نگهداری کنید بقیه را می توانید بیرون یخچال در تراس یا کابینت بگذارید. برای جوشاندن کنسرو از شیشه های مقاوم استفاده کنید.