طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل خوشمزه و مخصوص با آرد گندم
طرز تهیه حلوا سیاه
حلوا یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که در مناسبت های مذهبی و افطاری ها از آن استفاده می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل خوشمزه و مخصوص با آرد گندم در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای حلوا سیاه | |
آرد گندم | ۲ لیوان |
زعفران دم کرده | ۵ قاشق غذاخوری |
آب | یک و نیم لیوان |
گلاب | یک سوم لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
پودر هل سبز | یک چهارم قاشق چایخوری |
کره | ۵۰ گرم |
طرز تهیه حلوا سیاه
مرحله اول
برای درست کردن حلوا سیاه خوشمزه اردبیل در ابتدا شکر را به همراه گلاب، هل، زعفران و آب در قابلمه ای می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا برای حدود ۵ دقیقه بجوشد و شکر حل شود.
مرحله دوم
در این فاصله که شربت آماده می شود ظرفی را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم گرم شود سپس آردی را که دو بار الک کرده ایم را داخل آن ریخته و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد تقریبا کرمی رنگ شود.
مرحله سوم
به خاطر داشته باشید که زمانی که آرد را تفت می دهیم باید مرتب آن را هم بزنیم تا مانع ته گرفتن آن شویم زمانی که رنگ آرد کرمی شد روغن را داغ می کنیم و به آن اضافه می نماییم و با هم مخلوط کرده تا آرد سرخ شود و قهوه ای تیره شود.
مرحله چهارم
در این مرحله حرارت را کم می کنیم و شربت داغی را که آماده کرده بودیم به آرد اضافه می کنیم و با هم مخلوط نموده و کره را نیز می افزاییم و هم می زنیم تا حلوا خودش را جمع کند وقتی حلوا به روغن افتاد از روی حرارت برمی داریم.
مرحله پنجم
حلوا را در ظرف سرو می ریزیم و برای تزیین حلوا از پودر پسته و پودر نارگیل به دلخواه استفاده می کنیم حلوای خوشمزه ما آماده سرو است می توانید برای سرو راحتتر در کپسول های کاغذی بریزید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
نکته
برای تیره تر شدن رنگ حلوا می توانید در زمان اضافه کردن روغن از دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو نیز استفاده نمایید.