طرز تهیه کدو حلوایی مجلسی با شیره انگور + نکات پخت کدو حلوایی
طرز تهیه کدو حلوایی
در فصل پاییز خوردن کدو حلوایی را با خاصیت بی نظیرش از دست ندهید این میوه که بیشتر ما آن را جز سبزیجات می دانیم بسیار خوشمزه و پر خاصیت است و می توانید به روش های مختلف آن را بپزید و میل نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدو حلوایی مجلسی با شیره انگور + نکات پخت کدو حلوایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم پخت کدو حلوایی | |
کدو حلوایی | ۱ عدد کوچک |
نبات | ۲ تکه کوچک |
شیره انگور | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین | دلخواه |
پودرهل | دلخواه |
طرز تهیه کدو حلوایی
مرحله اول
برای درست کردن کدو حلوایی باید نکاتی را رعایت نمایید تا کیفیت و نتیجه بهتری بگیرید در هنگام خرید به این نکته توجه کنید که رنگ پوست آن کاملا نارنجی باشد که در نتیجه شیرین تر خواهد بود.
مرحله دوم
قبل از شروع به کار پوست کدو را کاملا بشویید و خشک کنید سپس از وسط باز نمایید کدو حلوایی وقتی پخته می شود واقعا نرم است ولی در هنگام خامی خیلی پوست سفتی دارد .
مرحله سوم
مراقب دست خود در هنگام برش باشید وقتی کدو را از وسط به دو نیم کردید دانه های آن را خارج کنید و کدو را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به تکه های متوسط برش بزنید.
مرحله چهارم
کدوهای برش خرده را کف یک تابه می چینیم و پوست کدو باید رو به بالا باشد و قسمت گوشتی آن رو به تابه قرار بگیرید تابه را به اندازه ای در نظر بگیرد که کدوها روی هم قرار نگیرند.
مرحله پنجم
روی کدوها آب می ریزیم طوری که روی همه آن ها آب باشد آب را زیاد نریزید چون خود کدو هم آب میان بافتی دارد و در زمان پخت از آن خارج می شود سپس نبات را به همراه شیره انگور اضافه می نماییم.
مرحله ششم
مقداری شکر داشتیم که روی همه کدو حلوایی ها می پاشیم ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و شعله را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید سپس درب تابه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم.
مرحله هفتم
برای نیم ساعت اجازه می دهیم تا کدو حلوایی به آرامی بپزد سپس درب ظرف را برداشته و برای نیم ساعت دیگر صبر می کنیم تا آب داخل تابه کشیده شود و فقط مایع سس مانند بماند.
مرحله هشتم
به انتهای پخت که رسیدیم هل و دارچین را اضافه کرده و کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه را در ظرف سرو می کشیم و به دلخواه تزیین نمایید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببریید. نوش جان.
نکات پخت کدو حلوایی
جالب است بدانید که طبع کدو حلوایی سرد و تر است و کالری بسیار پایینی دارد در هر ۱۰۰ گرم کدو حلوایی حدود ۴۰ گرم کالری است البته اگر از نبات و شیره انگور در آن استفاده کنید این کالری افزایش می یابد، برای خرید کدو حلوایی کدوهای گرد و بیضی شکل و نارنجی رنگ را انتخاب نمایید که لکه ای روی پوستشان نباشد یا خیلی کم لکه داشته باشند.
لازم به ذکر است که کدو حلوایی هایی که کوچک تر هستند شیرین تر و آب دار تر نیز می باشند اگر می خواهید که به کالری کدو حلوایی اضافه نشود به آن نبات و شیره انگور اضافه نکنید و به صورت بخار پز پخته و مصرف کنید البته بسیاری از افراد ترجیح می دهند از نمک استفاده کنند و عده ای هم با شکر بعد از پخت میل می نمایند.
پخت کدو حلوایی در فر
می توانید کدو را در فر هم آماده کنید برای این کار فر را روی دمای ۲۰۰ قرار می دهیم و یک کاغذ روغنی کف سینی می گذاریم و کدوها را که به روغن زیتون و شکر آغشته نموده ایم روی آن می چینیم سینی را در طبقه وسط فر گذاشته و برای ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم بپزد و آماده شود.