طرز تهیه رولت موزی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه رولت موزی
رولت موزی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید در خانه آماده کنید این شیرینی خانگی طعمش با نوع قنادی هیچ تفاوتی ندارد و حتی بهتر هم می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت موزی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک اسفنجی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ فنجان |
آب داغ | ۳-۴ قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | ۱ فنجان |
نشاسته | نصف فنجان |
مواد لازم کرم (خامه) | |
شیر | ۲٫۵ لیوان |
تخم مرغ کامل | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ فنجان |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
کرم شانتی | ۱ بسته |
موز | برای روی خامه در انتهای کار |
مواد لازم گاناش | |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
شکلات شیر تیره | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه رولت موزی
مرحله اول
برای درست کردن رولت موزی در ابتدا خامه را آماده می کنیم در ظرفی شیر را به همراه یک تخم مرغ کامل، شکر، آرد و نشاسته مخلوط می کنیم در این آموزش از نشاسته گندم استفاده شده است.
مرحله دوم
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا وقتی غلیظ شد و شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم خنک شود.
مرحله سوم
بعد از این که کمی خنک شد کرم شانتی و وانیل را می افزاییم و برای ۵ دقیقه با همزن می زنیم و کنار می گذاریم، برای کیک اسفنجی باید سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا نمایید.
مرحله چهارم
شکر را به سفیده اضافه کرده و با همزن دور تند می زنیم تا مثل برف سفید شود سپس زرده ها را یکی یکی اضافه نموده و به هم زدن ادامه می دهیم و در ادامه آب را می افزاییم.
مرحله پنجم
وقتی رنگ مایه روشن شد آرد را الک کرده و به همراه بکینگ پودر و نشاسته و وانیل به مایه کیک می افزاییم و مواد را با هم مخلوط کرده تا دانه های آرد در مایه باز شود و گوله گوله نشود.
مرحله ششم
روی سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را روی آن بریزید و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه کنترل شده اجازه دهید در دمای ۱۷۰ درجه بپزد بعد از آن از فر خارج نمایید و به ۸ قسمت تقسیم کنید.
مرحله هفتم
روی هر قسمت را با شیر مرطوب نمایید و خامه را روی کیک اسفنجی بکشید و یک تکه موز اضافه نمایید و رول کنید برای تهیه گاناش هم خامه را در یک قابلمه کوچک گرم کنید.
مرحله هشتم
وقتی خامه گرم شد از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه نمایید و مداوم هم بزنید سپس با قاشق روی رول ها بریزید و برای یک شب در یخچال استراحت دهید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazii.mojallal