طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی به روش قنادی
طرز تهیه نان کروسان ساده و خوشمزه فرانسوی
طرز تهیه نان کروسان نان کروسان یک میان وعده و تغذیه خوشمزه برای مدرسه کودکان است این نان را به شکل ساده یا …
طرز تهیه براونی شکلاتی شیک و خوشمزه برای شب یلدا
طرز تهیه براونی شکلاتی این شیرینی خوشمزه را می توانید به سادگی در منزل درست کنید و برای شب یلدا به میز پذیرایی …
طرز تهیه پاپس کیک خوشمزه خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه پاپس کیک پاپس کیک یک کیک لقمه ای کوچک و خوشمزه است که می توانید مثل آبنبات چوبی آن را به …
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
یکی از شیرینی های خوشمزه که در بیشتر مراسم ها استفاده می شود شیرینی دانمارکی است با بافت لطیف و خوشمزه اش که می توانید در منزل به صورت خانگی بپزید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی به روش قنادی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای مایه خمیر | |
شیر ولرم | نصف لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
مایه خمیر | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای خمیر شیرینی | |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
مخلوط کره آب شده و روغن مایع | نصف لیوان |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد الک شده | تقریبا ۳ لیوان |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
آرد سفید یا نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای شربت | |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن شیرینی دانمارکی مایه خمیر را آماده می کنیم برای این کار شیر و شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط می کنیم و می گذاریم ۱۵ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله یک تخم مرغ کامل و یک سفیده را داخل ظرفی می ریزیم و وانیل را به همراه نمک و شکر اضافه می کنیم و در ادامه روغن و زعفران را به همراه مایه خمیر که آماده کرده بودیم می افزاییم.
مرحله سوم
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و در انتها آرد الک شده را در چند مرحله کم کم می افزاییم و هم می زنیم تا آرد گوله گوله نشود و خمیر جمع شود سپس روی میز کار می گذاریم.
مرحله چهارم
خمیر را ۱۵ دقیقه روی میز کار ورز می دهیم سپس در ظرفی قرار داده و سلفون می کشیم و برای یک ساعت استراحت می دهیم در این فاصله کرم داخل شیرینی دانمارکی را آماده می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله شیر و شکر و آرد سفید یا نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت کم اجاق گاز قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم زمانی که دارد غلیظ می شود وانیل را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بر می داریم و درون قیف می ریزیم بعد از این که خمیر استراحت کرد آن را روی صفحه کار کمی باز می کنیم و آرد می پاشیم و با وردنه نیم سانت نازک می کنیم .
مرحله هفتم
دور تا دور خمیر را با کاتر مرتب می کنیم خمیر باید مستطیلی شکل شود سپس با یک سانت فاصله از لبه خمیر از کرم با قیف می ریزیم و خمیر را یک دور رول می کنیم و برش می زنیم.
مرحله هشتم
همه خمیر را به همین شکل یک ردیف کرم می زنیم و یک دور رول می کنیم و برش می زنیم و برش لوله ای خمیر را هم به قسمت های کوچک تر تقسیم می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
مرحله نهم
خمیر های برش خورده را با فاصله از هم داخل سینی قرار دهید یک زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و برای رومال شیرینی دانمارکی استفاده کنید و کنجد بپاشید.
مرحله دهم
برای روی شیرینی از شکر یا خلال بادام هم می توانید به دلخواه استفاده کنید ماکروفر را با دمای ۱۶۰ درجه از یک ربع قبل روی حالت کانوکشن گرم کنید و سینی فر را داخل آن قرار دهید.
مرحله یازدهم
شیرینی باید بیست دقیقه در فر بماند تا پخته شود سپس عسل و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم و بلافاصله بعد از بیرون آوردن شیرینی از فر رومال می کنیم.
مرحله دوازدهم
شیرینی دانمارکی خوشمزه ما آماده است اجازه دهید خنک شود سپس در ظرف سرو بچینید و در کنار یک نوشیدنی گرم در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy