طرز تهیه کنافه پنیری دسر ترکیه ای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه قیساوای زردآلو خوشمزه و مخصوص آذربایجان
طرز تهیه قیساوای زردآلو یکی از دسرهای خوشمزه آذری قیساوی است که با برگه زردآلو درست می شود و می تواند یک میان …
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی در فصل سرما حتما از خواص بی نظیر کدو حلوایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهره ببریید بورانی …
طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده به روش بازاری
طرز تهیه فالوده شیرازی فالوده یکی از دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در فصل تابستان کنار بستنی سنتی فوق العاده خوشمزه …
طرز تهیه کنافه پنیری
کنافه پنیری دسر خوشمزه ترکیه ای است که اصل آن به لبنان بر می گردد که در زبان عربی به آن کنافه می گویند و در ترکیه ای به کنوفه معروف است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کنافه پنیری دسر ترکیه ای خوشمزه و مجلسی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم کنافه پنیری | |
رشته کادایف تازه یا به صورت خشک | ۱۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا | به مقدار دلخواه |
مغز گردوی خرد شده | به مقدار دلخواه |
مواد لازم شربت کنافه | |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
آب | نصف لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
غنچه گل محمدی | به مقدار لازم |
هل | چند عدد |
لیمو | یک پر |
طرز تهیه کنافه پنیری
مرحله اول
برای درست کردن کنافه پنیری در ابتدا رشته های کادایف تازه یا خشک را با قیچی برش می دهیم تا کوتاه تر شوند اما خیلی ریز نشوند سپس کره را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب شود.
مرحله دوم
کره آب شده را به همراه زعفران دم کشیده به رشته های کادایف اضافه می کنیم و با هم مخلوط می نماییم طوری که جایی از رشته ها خشک نماند سپس داخل قالب کنافه یا تابه را با کره چرب می کنیم.
مرحله سوم
با کره زیاد چرب می کنیم تا رشته ها یکدست سرخ شوند سپس رشته ها را داخل آن می ریزیم و با قاشق فشار می دهیم تا منسجم شوند و روی آن پنیر موزارلا می ریزیم.
مرحله چهارم
پنیر را با کمی فاصله از دیوار قالب می ریزیم تا موقع سرخ شدن به دیواره قالب نچسبد و نسوزد و روی آن گردوی خرد شده می ریزیم و دوباره پنیر ریخته و لایه آخر دوباره رشته می ریزیم.
مرحله پنجم
روی پنیر را با رشته کاملا می پوشانیم و با قاشق فشار می دهیم تا منسجم شوند و روی حرارت متوسط می گذاریم تا سرخ شوند حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می برد تا یک طرف کنافه سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از این که یک طرف آن سرخ شد می گذاریم طرف دیگر هم سرخ شود در این فاصله شربت را درست می کنیم برای این کار آب و شکر را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله هفتم
شربت را هم می زنیم تا شکر حل شود هل و یک پر لیمو اضافه می کنیم بعد از این که دو تا سه دقیقه جوشید و کمی غلیظ شد برای طعم بهتر عسل و زعفران اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
بعد از یک دقیقه از روی حرارت بر می داریم وقتی کنافه آماده شد شربت را روی آن می ریزیم بعد از دو تا سه دقیقه داخل ظرف سرو بر می گردانیم با پودر پسته و گل محمدی تزئین می کنیم.
مرحله نهم
دسر کنافه پنیری آماده است این دسر خوشمزه را گاهی می توانید درست کنید و با خانواده میل نمایید فقط دقت داشته باشید که این دسر کالری بالایی دارد و در خوردن آن زیاده روی نکنید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy