طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه خانگی به روش قنادی

طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه خانگی به روش قنادی طرز تهیه نان خامه ای در توستر  طرز تهیه نان خامه ای قیفی  طرز تهیه نان خامه ای با پیمانه  طرز تهیه نان خامه ای بدون فر  طرز تهیه نان خامه ای با خامه صبحانه  طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی  طرز تهیه نان خامه ای کتویی  طرز تهیه نان خامه ای برای حلوا 

نان خامه ای یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خیلی ها فکر می کنند پختن آن در خانه ممکن نیست اما با این دستور می توانید یک نان خامه ای بی نظیر درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه خانگی به روش قنادی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای نان خامه ای
آبنصف لیوان یا ۱۲۰ میلی لیتر
کره۵۰ گرم
شکر۱ قاشق مربا خوری
نمک۱ پنس
آردنصف لیوان یا ۷۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد متوسط
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
خامه قنادی۲۵۰ گرم

طرز تهیه نان خامه ای

مرحله اول

برای درست کردن نان خامه ای در ابتدا آب و کره را به همراه نمک و شکر داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر و کره حل شود.

مرحله دوم

وقتی از کناره های قابلمه شروع به جوشیدن کرد آرد را اضافه می کنیم و دو دقیقه با حرارت کم مرتب هم می زنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

در ظرف دیگری خمیر را می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شود سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و بکینگ پودر به آن اضافه می نماییم و با همزن برقی برای یک دقیقه می زنیم.

مرحله چهارم

بعد از هم زدن مواد وقتی کاملا با هم مخلوط شدند و یک خمیر نرم و لطیف به ما داد داخل قیف می ریزیم و روی سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و خمیر را با قیف روی آن با فاصله پایپ می کنیم.

مرحله پنجم

از سر ماسوره ساده یا کنگره دار می توانید استفاده کنید ماکروفر را روی حالت کانوکشن دمای ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیم و سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار می دهیم.

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه خانگی به روش قنادی طرز تهیه نان خامه ای در توستر  طرز تهیه نان خامه ای قیفی  طرز تهیه نان خامه ای با پیمانه  طرز تهیه نان خامه ای بدون فر  طرز تهیه نان خامه ای با خامه صبحانه  طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی  طرز تهیه نان خامه ای کتویی  طرز تهیه نان خامه ای برای حلوا 

مرحله ششم

بعد از بیست دقیقه سینی فر را خارج کرده و برای نیم ساعت اجازه می دهیم که خنک شود در این فاصله خامه قنادی را در ظرفی ریخته و برای ۱۰ دقیقه با همزن برقی می زنیم تا حجیم شود و فرم بگیرد.

مرحله هفتم

وقتی نان ها خنک شد خامه را در قیف ریخته زیر نان ها را یک سوراخ می زنیم و با قیف داخل آن ها را با خامه فرم گرفته پر می کنیم و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

مرحله هشتم

نان خامه ای های خوشمزه ما آماده هستند در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از مهمان ها از آن ها استفاده کنید و در کنار خانواده از خوردن این شیرینی خانگی لذت ببریید. نوش جان.

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 6 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.