طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که برای مهمانی و عید نوروز گزینه بسیار عالی می باشد که با این دستور پخت فوق العاده نتیجه بی نظیری را بدست خواهید آورد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی نارگیلی | |
پودر نارگیل | ۹۰ گرم |
شکر | ۱۸۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۹۰ گرم |
روغن مایع | ۶۰ گرم |
وانیل | یک سوم قاشق چای خوری |
آب لیموترش | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی نارگیلی در ابتدا شکر و پودر نارگیل را در غذا ساز می ریزیم تا ریزتر شوند سپس دو سوم از روغن مایع و دو سوم از سفیده تخم مرغ را به آن می افزاییم.
مرحله دوم
برای دو دقیقه دیگر با هم دیگر مخلوطش می کنیم وقتی خمیری شکل شد داخل قابلمه می ریزیم و بقیه روغن مایع و سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل و لیمو ترش اضافه می کنیم.
مرحله سوم
همه مواد را با هم کاملا مخلوط می نماییم قابلمه را روی شعله خیلی ملایم و شعله پخش کن یا پایه می گذاریم و مواد را برای یک ربع هم می زنیم تا شکر آب شود و مایع شیرینی اصلا نباید بجوشد.
مرحله چهارم
از روی شعله بر می داریم و اجازه می دهیم در محیط آشپزخانه خنک شود اصلا برای خنک شدن از یخچال استفاده نکنید، مایع شیرینی نارگیلی که بعد از خنک شدن سفت تر شده و داخل قیف می ریزیم.
مرحله پنجم
کف سینی فر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید و با فاصله از هم شیرینی را داخل آن با قیف پایپ کنید یعنی کمی به قیف فشار می دهیم تا مقداری از مایع داخل سینی فر بریزد.
مرحله ششم
با انگشت که کمی چرب کرده ایم روی شیرینی ها را صاف می کنیم و روی آن ها پودر پسته می ریزیم ماکروفر را در حالت کانوکشن روی دمای ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم می کنیم.
مرحله هفتم
سینی شیرینی را برای مدت ده دقیقه داخل فر می گذاریم بعد از پختن خارج می کنیم و اجازه می دهیم سرد شود سپس از کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف سرو می چینیم.
مرحله هشتم
شیرینی نارگیلی خوشمزه، ترد و خانگی ما آماده سرو است یگ گزینه عالی برای پذیرایی از مهمان ها در مناسبت های خاص و عید نوروز می باشد از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.
- منبع : ashpazi.foodspy