طرز تهیه دسر بهشتی خوشمزه مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر بهشتی
برای مهمانی های خاص خود می توانید دسرهای خوشمزه و ساده درست کنید و بدرخشید یکی از این دسرها دسر بهشتی است که بسیار ساده و خوشمزه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر بهشتی خوشمزه مجلسی مرحله به مرحله در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم دسر بهشتی | |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
وانیل | کمی |
خامه صبحانه | ۶۰ گرم حدود ۴ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱/۵ قاشق غذاخوری |
نشاسته گل | ۱ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کرم بیسکوییت | ۳ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی پور | یک بسته |
موز | یک عدد |
طرز تهیه دسر بهشتی
مرحله اول
دو لیوان شیر و ۴ قاشق غذاخوری شکر را به همراه نشاسته ذرت و نشاسته گل با هم مخلوط می کنیم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده را به مواد قبلی بیافزایید.
مرحله دوم
مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم سپس داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط گاز قرار می دهیم وقتی مواد غلیظ شد و غلظت آن به اندازه فرنی بود خامه صبحانه و وانیل را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم که مواد روی شعله کم اجاق گاز بماند سپس شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مایع دسر از داغی بیافتد و آن را داخل قیف پلاستیکی می ریزیم.
مرحله چهارم
کرم بیسکویتی را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت بخار آب کتری قرار می دهیم تا حالت مایع و نرم پیدا کند و آن را نیز داخل قیف پلاستیکی می ریزیم تا راحتتر استفاده نماییم.
مرحله پنجم
بیسکویت پتی بور را پودر می کنیم و کف ظرف سرو می ریزیم و روی آن موز برش خرده می چینیم سپس از مایع دسر بهشتی روی آن ریخته و لایه بعد هم کرم بیسکویتی می افزاییم.
مرحله ششم
این مراحل را تا انتها ادامه می دهیم تا ظرف سرو پر شود سپس روی آن را با میوه یا بیسکویت به سلیقه خود تزئین نمایید و برای پذیرای در مهمانی ها می توانید تک نفره آماده کنید.
مرحله هفتم
بهتر است این دسر بهشتی را برای یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا نتیجه بهتری بدست بیاورید این دسر خوشمزه و جذاب را برای مجالس خاص سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان.
نکات دسر بهشتی
- منبع : azam.azarniaa