طرز تهیه پنکیک لقمه ای خوشمزه و هتلی برای صبحانه
طرز تهیه پنکیک لقمه ای
از صبحانه های خوشمزه و دلپذیر و میان وعده های عالی برای عصرانه می توان به پنکیک اشاره کرد که بسیار خوشمزه و در بین کودکان پرطرفدار است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک لقمه ای خوشمزه و هتلی برای صبحانه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای پنکک لقمه ای | |
آرد | ۱ فنجان |
شیر | ۱ فنجان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن یا کره | ۲ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه پنکیک لقمه ای
مرحله اول
برای درست کردن پنکیک لقمه ای در ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه می شکنیم و با همزن برقی می زنیم در ادامه شکر را افزوده و دوباره با همزن می زنیم تا دانه های شکر حل شده و یک کرم لطیف بدست بیاید.
مرحله دوم
در ادامه وانیل را برای عطر بهتر می افزاییم و هم می زنیم استفاده از وانیل دلخواه است و می توانید حذف کنید سپس روغن یا کره نرم شده را به همراه شیر به مایه پنکیک می افزاییم و با همزن کاملا می زنیم.
مرحله سوم
در ظرفی نمک را به همراه بیکینگ پودر به آرد افزوده و با هم الک می کنیم تا سبک شود سپس کم کم به مایه پنکیک اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود از همزن برقی در این مرحله استفاده نمی کنیم تا پنکیک در زمان پخت کمی پف دار شود.
مرحله چهارم
تابه تفلون را روی حرارت بگذارید تا گرم شود سپس با ملاقه کوچک داخل آن از مایه بریزید تا پنکیک ها سایز کوچک تری داشته باشند زمانی که دور تا دور پنکیک شروع کرد به حباب زدن برعکس می کنیم تا روی دیگر هم بپزد.
مرحله پنجم
وقتی طرف دیگر هم پخته و طلایی شد از روی حرارت برمی داریم و در ظرف سرو می چینیم و با خامه، عسل، میوه و سس شکلاتی یا هر چیزی که دوست دارید تزیین می کنیم. نوش جان.