طرز تهیه توپک خرمایی مجلسی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه توپک خرمایی

طرز تهیه توپک خرمایی مجلسی با بیسکویت پتی بور طرز تهیه توپک خرمایی بدون بیسکویت طرز تهیه توپک خرمایی با ارده طرز تهیه توپک خرمایی با آرد طرز تهیه توپک خرمایی رژیمی طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی طرز تهیه توپک خرمایی برای کودک توپک خرما مجلسی how to make date balls j,\; oclhdd

توپک خرمایی دسر مقوی و خوشمزه ای است که می توانید برای مهمانی های افطاری استفاده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک خرمایی مجلسی با بیسکویت پتی بور در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای توپک خرمایی
خرمایک بسته
کره۲۵ گرم
پودر گردونصف پیمانه
بیسکویت پتی بور سادهیک بسته
پودر زنجبیلیک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندییک قاشق مرباخوری
پودر نارگیل، پسته، گل محمدیبرای تزیین
پودر گردو، فندقبرای تزیین
دارچین ، قهوه ، کاکائو، کنجدبرای تزیین

طرز تهیه توپک خرمایی

مرحله اول

برای درست کردن توپک خرمایی مجلسی برای سفره های افطاری در ابتدا پوست خرماها را جدا کنید و هسته های آن ها را بیرون بیاورید بعضی خرماها راحت تر پوستشان جدا می شود اگر پوست سفتی داشت داخل آب گرم بیاندازید.

مرحله دوم

آب گرم کمک می کند پوست خرما جدا شود سپس کره را در تابه می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا کمی ذوب شود در ادامه خرما را به کره اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم و نصف پیمانه گردو پودر شده را می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را دائم هم می زنیم تا کره به خوبی به خورد خرما برود و خرما در وسط ظرف خودش را جمع کنید در ادامه یک بسته بیسکویت را با آسیاب کاملا پودر می کنیم و به همراه پودر زنجبیل و جوز هندی به خرما می افزاییم و کاملا مخلوط می نماییم.

طرز تهیه توپک خرمایی مجلسی با بیسکویت پتی بور طرز تهیه توپک خرمایی بدون بیسکویت طرز تهیه توپک خرمایی با ارده طرز تهیه توپک خرمایی با آرد طرز تهیه توپک خرمایی رژیمی طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی طرز تهیه توپک خرمایی برای کودک توپک خرما مجلسی how to make date balls j,\; oclhdd

 

مرحله چهارم

کمی ورز دهید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد برداشته و به کمک کف دست گرد کرده و توپک های کوچک درست کنید سپس در پودرهای که برای تزیین داشتیم بغلطانید می توانید هر توپک را در یک پودر بچرخانید.

مرحله پنجم

پودر نارگیل را با زعفران رنگی کنید و برای تزیین دسر استفاده نمایید از کپسول های کاغذی استفاده کنید و هر توپک خرمایی را در یک کپسول قرار دهید تا سرو راحتتری داشته باشید از خوردن این دسر خوشمزه در ما رمضان لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در جمعه 4 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.