طرز تهیه توپک خرمایی مجلسی با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه توپک خرمایی
توپک خرمایی دسر مقوی و خوشمزه ای است که می توانید برای مهمانی های افطاری استفاده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک خرمایی مجلسی با بیسکویت پتی بور در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای توپک خرمایی | |
خرما | یک بسته |
کره | ۲۵ گرم |
پودر گردو | نصف پیمانه |
بیسکویت پتی بور ساده | یک بسته |
پودر زنجبیل | یک قاشق مرباخوری |
پودر جوز هندی | یک قاشق مرباخوری |
پودر نارگیل، پسته، گل محمدی | برای تزیین |
پودر گردو، فندق | برای تزیین |
دارچین ، قهوه ، کاکائو، کنجد | برای تزیین |
طرز تهیه توپک خرمایی
مرحله اول
برای درست کردن توپک خرمایی مجلسی برای سفره های افطاری در ابتدا پوست خرماها را جدا کنید و هسته های آن ها را بیرون بیاورید بعضی خرماها راحت تر پوستشان جدا می شود اگر پوست سفتی داشت داخل آب گرم بیاندازید.
مرحله دوم
آب گرم کمک می کند پوست خرما جدا شود سپس کره را در تابه می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا کمی ذوب شود در ادامه خرما را به کره اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم و نصف پیمانه گردو پودر شده را می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را دائم هم می زنیم تا کره به خوبی به خورد خرما برود و خرما در وسط ظرف خودش را جمع کنید در ادامه یک بسته بیسکویت را با آسیاب کاملا پودر می کنیم و به همراه پودر زنجبیل و جوز هندی به خرما می افزاییم و کاملا مخلوط می نماییم.
مرحله چهارم
کمی ورز دهید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد برداشته و به کمک کف دست گرد کرده و توپک های کوچک درست کنید سپس در پودرهای که برای تزیین داشتیم بغلطانید می توانید هر توپک را در یک پودر بچرخانید.
مرحله پنجم
پودر نارگیل را با زعفران رنگی کنید و برای تزیین دسر استفاده نمایید از کپسول های کاغذی استفاده کنید و هر توپک خرمایی را در یک کپسول قرار دهید تا سرو راحتتری داشته باشید از خوردن این دسر خوشمزه در ما رمضان لذت ببرید. نوش جان.