طرز تهیه حلوای ساده و خوشمزه با آرد گندم برای سفره افطار
طرز تهیه فرنی دو رنگ خامه ای خوشمزه سه سوته
طرز تهیه فرنی فرنی یک دسر خوشمزه و قدیمی است که در بسیاری از شهرهای ایران به خصوص شمال کشور برای زمان افطار …
طرز تهیه دسر شاتوت خوشمزه و مجلسی با بستنی وانیلی
طرز تهیه دسر شاتوت شاتوت میوه خوشمزه و آبداری که می توانید با آن دسر خوشمزه و خوش و آب و رنگی درست …
طرز تهیه دسر خرما با بیسکویت پتی بور و کنجد خوشمزه و آسان
طرز تهیه دسر خرما با خرما می توانید یک دسر خوشمزه و فوری درست کنید که برای مهمانی ها یا عصرانه یک گزینه …
طرز تهیه حلوای ساده
یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی که در مراسم های خاص و سفره افطار سرو می شود حلوا است که با دستورهای مختلفی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ساده و خوشمزه با آرد گندم برای سفره افطار در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای حلوا | |
شکر | یک و نیم پیمانه |
آرد گندم | ۲ پیمانه |
آب | یک و نیم پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده | زعفران دم کرده |
عرق هل | یک چهارم پیمانه |
روغن مایع و کره | یک الی یک و نیم پیمانه |
طرز تهیه حلوای ساده
مرحله اول
برای درست کردن حلوای ساده در ابتدا شربت را آماده می کنیم در یک قابلمه آب را به همراه شکر، گلاب، عرق هل و زعفران دم کشیده می ریزیم و هم می زنیم سپس روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم .
مرحله دوم
اجازه می دهیم دانه های شکر در آب حل شود وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم دقت داشته باشید که زعفران به زیباتر شدن رنگ حلوا کمک می کند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را الک می کنیم تا سبک شود سپس در تابه می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و برای نیم ساعت تفت می دهیم نباید زیاد تفت بدهیم زیرا رنگ آن تیره می شود و همین طور اگر کم تفت دهیم رنگ حلوا زیادی روشن می شود.
مرحله چهارم
بعد از این که خامی آرد گرفته شد دوباره الک می کنیم و به تابه بر می گردانیم و تفت می دهیم در ظرف دیگری کره و روغن را می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت کم کره ذوب شود سپس به آرد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
وقتی مواد یکدست شد شربت را کم کم و به آرامی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا خودش را بگیرد و شربت به خورد حلوا برود وقتی حلوا کاملا در وسط تابه جمع شد آماده است آن را در ظرف سرو بکشید. نوش جان.