طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی دسر شیک و خوشمزه شب یلدا
طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی
پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که در بین کشورهای مختلف بسیار پرطرفدار است این دسر خوشمزه را در فصل سرما آماده کنید و برای پذیرایی از مهمان ها سرو نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی دسر شیک و خوشمزه شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم پاناکوتا | |
شیر | ٢ پیمانه |
خامه | ٢٠٠ گرم |
آب جوش | ٣ قاشق غذاخوری |
پوره کدو حلوایی | ١ پیمانه |
شکر | یک دوم پیمانه |
پودر ژلاتین | ٢ قاشق غذاخوری |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
پودر دارچین | مقدار کمی |
طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی
مرحله اول
برای درست کردن پاناکوتا کدو حلوایی در ابتدا در ظرفی کوچک خامه را به همراه شیر بریزید و اجاق گاز را روشن کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس وانیل را به آن بیافزایید.
مرحله دوم
در حالی که ظرف روی حرارت است هم بزنید تا ته نگیرد وقتی مخلوط خامه و شیر به جوش آمد یک الی دو جوش که زد شکر را کم کم اضافه نمایید و کمی از مواد را مزه کنید.
مرحله سوم
با مزه کردن متوجه می شوید شکر کم یا زیاد است اگر مزه آن خوب بود بقیه شکر را نریزید دانه های شکر باید کاملا حل شود بعد از حل شدن شکر از روی حرارت اجاق گاز بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
دو قاشق آب جوش را در ظرفی بریزید و ژلاتین را در آن قرار دهید تا حل شود و هم بزنید تا زمانی که ژلاتین کاملا حل و شفاف شود سپس ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه می افزاییم و هم می زنیم.
مرحله پنجم
در انتها پوره کدو حلوایی را به همراه دارچین می افزاییم برای پوره می توانید کدو را در فر بپزید یا بخارپز کنید سپس با میکسر پوره کنید، دسر آماده است در قالب یا ظرف سرو بریزید.
مرحله ششم
برای ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود سپس به دلخواه روی آن را تزیین کنید و در کنار خانواده این دسر شیک و خوشمزه را سرو نمایید و لذت ببریید. نوش جان.