طرز تهیه لوکوم لبو خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا
طرز تهیه لوکوم لبو
لوکوم لبو یک دسر خوشمزه و مجلسی است که می تواند گزینه جذابی برای شب یلدا باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم لبو خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای لوکوم لبو | |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لبوی پخته شده | ۴ لیوان |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد قنادی | ۴ قاشق غذاخوری |
گلاب | یک دوم فنجان |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
کره | ۲۵ گرم |
آب سرد | دو سوم لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
پودر نارگیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه لوکوم لبو
مرحله اول
برای درست کردن لوکوم لبو در ابتدا پودر ژلاتین را داخل یک کاسه کوچک بریزید و به آن آب سرد اضافه نمایید و کاسه را روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین کاملا حل و شفاف شود.
مرحله دوم
در ادامه آب لبو را در یک قابلمه می ریزیم و آرد قنادی و شکر را به آن می افزاییم و هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند سپس قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله سوم
مواد را همان طور که روی حرارت است هم می زنیم تا آرد باز شود و گوله گوله نشود کمی که آب لبو داغ شد ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله چهارم
به هم زدن به صورت مداوم و به آرامی ادامه می دهیم تا به غلظت مناسبی برسد این هم زدن به زمانی حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه نیاز دارد بعد از غلیظ شدن گلاب را به همراه کره و وانیل می افزاییم.
مرحله پنجم
سه دقیقه دیگر مواد لوکوم را هم می زنیم وقتی کره کاملا ذوب شد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم ظرف پیرکس را با آب مرطوب می کنیم و مایه لوکوم را داخل آن می ریزیم.
مرحله ششم
صبر می کنیم لوکوم سرد شود وقتی کاملا خنک شد داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر ما خودش را بگیرد و در نهایت لوکوم را از یخچال بیرون می آوریم و مکعبی برش می زنیم.