طرز تهیه دسر شاتوت خوشمزه و مجلسی با بستنی وانیلی
طرز تهیه دسر شاتوت
شاتوت میوه خوشمزه و آبداری که می توانید با آن دسر خوشمزه و خوش و آب و رنگی درست کنید و میز پذیرایی را با این گزینه پر طرفدار حسابی درخشان کنید و همه از خوردن این دسر ساده اما جذاب و خوشمزه لذت ببرند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر شاتوت خوشمزه و مجلسی با بستنی وانیلی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای دسر شاتوت | |
شاتوت | یک لیوان |
بستنی وانیلی | یک لیوان |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
آب سرد | نصف لیوان |
پودر ژله شاتوت | یک بسته |
آب جوش | یک لیوان |
شیر | یک سوم لیوان |
بستنی | نصف لیوان |
طرز تهیه دسر شاتوت
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن دسر شاتوت پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت استفنجی پیدا کند سپس روی بخار آب قرار می دهیم و آرام هم می زنیم تا ژلاتین کاملا حل شود.
مرحله دوم
یک لیوان بستنی را به همراه یک لیوان شاتوت و شکر و ژلاتینی که آماده کرده بودیم داخل مخلوط کن می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم و همه را با هم میکس می نماییم.
مرحله سوم
در این مرحله قالب را با کمی روغن چرب می کنیم و نصف قالب را با مخلوطی که آماده کرده ایم پر می کنم و برای ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و ببندد.
مرحله چهارم
در این فاصله لایه های بعدی را آماده می کنیم پودر ژله را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در دو ظرف می ریزیم هر قسمت را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم می زنیم تا شفاف شود.
مرحله پنجم
وقتی کاملا شفاف شد و از گرما افتاد روی یکی از ظرف های ژله شیر هم دمای محیط را اضافه می کنیم و قالب دسر را از فریزر خارج می کنیم روی لایه اول که خودش را گرفته می ریزیم.
مرحله ششم
دوباره قالب را برای یک ربع به فریزر منتقل می کنیم به قسمت دیگر ژله هم بستنی را که گذاشتیم آب شده اضافه می کنیم و بعد از این که لایه دوم هم خودش را گرفت به قالب دسر می افزاییم.
مرحله هفتم
در این مرحله برای دو ساعت دسر شاتوت را در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود بعد از گذشت این زمان ظرف سرو را کمی با آب سرد خیس می کنیم و دسر را با چاقو از لبه های قالب جدا می کنیم.
مرحله هشتم
دسر شاتوت را داخل ظرف سرو بر می گردانیم و روی آن را به دلخواه تزئین می نمایم بافت این دسر خوشمزه فوق العاده است و طعم دلپذیری دارد در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy