طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی خوشمزه و خانگی طرز تهیه کاچی زعفرانی با عسل  طرز تهیه کاچی زعفرانی با نبات  طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم  طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی  طرز تهیه کاچی مجلسی  طرز تهیه کاچی برای پریودی  طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر  طرز تهیه کاچی برای زائو

کاچی یک غذای خوشمزه و مقوی است که برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند طبخ می شود و به صورت تقویتی است و برای برخی مراسم های مذهبی و سفره ها هم کاچی استفاده می شود این غذا دستور پخت های متفاوتی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی خوشمزه و خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای کاچی
آرد سبوس دار۱ لیوان از نانوایی سنگکی تهیه کنید
آرد برنجیک سوم لیوان
شکر۱ لیوان سرخالی
کره۱۰۰ گرم
روغن مایعیک چهارم لیوان
زعفراننصف لیوان
گلابنصف لیوان
پودر هل۱ قاشق چای خوری
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
آب۴ لیوان

طرز تهیه کاچی

مرحله اول

برای درست کردن یک کاچی زعفرانی فوق العاده در ابتدا آرد سبوس دار را که از نانوایی سنگکی می توانید تهیه کنید را با آرد برنج در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم اجاق گاز تفت می دهیم.

مرحله دوم

مدت تفت آرد حدود ده دقیقه است تا رنگ آرد طلایی شود نمی خواهیم رنگ آرد تیره شود سپس آرد را در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم برای شربت کاچی در قابلمه ای آب را می گذاریم به جوش بیاید.

مرحله سوم

آب که به جوش آمد شکر و زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا دانه های شکر حل شود وقتی یک تا دو دقیقه جوشید گلاب را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

مرحله چهارم

ظرفی را روی حرارت می گذاریم و روغن و کره را می افزاییم تا کره آب شود سپس پودر هل و زردچوبه را اضافه می نماییم و آرد تفت داده شده را به آرامی روی آن ها الک می کنیم.

مرحله پنجم

الک کردن را اصلا حذف نکنید و در حد یک تا دو دقیقه با کره تفت می دهیم سپس شربت را در چند مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد گوله گوله نشود و مایع یکدستی به ما بدهد.

مرحله ششم

وقتی مایع به غلظت فرنی رسید و یکدست شد روی در قابلمه دم کنی می گذاریم و برای ده دقیقه صبر می کنیم تا کاچی آماده شود و کاملا جا بیافتد و روغن بندازد.

مرحله هفتم

برای طعم بهتر در انتها به کاچی زعفران اضافه می کنیم و می توانید یک قاشق از کره کاچی را نگه دارید و به همراه یک قاشق گلاب در آخر به کاچی بیافزایید که عطر و طعمش را عالی می کند.

طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی خوشمزه و خانگی طرز تهیه کاچی زعفرانی با عسل  طرز تهیه کاچی زعفرانی با نبات  طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم  طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی  طرز تهیه کاچی مجلسی  طرز تهیه کاچی برای پریودی  طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر  طرز تهیه کاچی برای زائو

مرحله هشتم

برای تزئین کاچی می توانید از مغزهای گردو ، پسته، بادام استفاده نمایید کاچی را در ظرف سرو می کشیم و با مغزها و گل محمدی تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در دوشنبه 24 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.