طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کاچی زعفرانی
کاچی یک غذای خوشمزه و مقوی است که برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند طبخ می شود و به صورت تقویتی است و برای برخی مراسم های مذهبی و سفره ها هم کاچی استفاده می شود این غذا دستور پخت های متفاوتی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی زعفرانی تبریزی خوشمزه و خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کاچی | |
آرد سبوس دار | ۱ لیوان از نانوایی سنگکی تهیه کنید |
آرد برنج | یک سوم لیوان |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
زعفران | نصف لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
آب | ۴ لیوان |
طرز تهیه کاچی
مرحله اول
برای درست کردن یک کاچی زعفرانی فوق العاده در ابتدا آرد سبوس دار را که از نانوایی سنگکی می توانید تهیه کنید را با آرد برنج در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم اجاق گاز تفت می دهیم.
مرحله دوم
مدت تفت آرد حدود ده دقیقه است تا رنگ آرد طلایی شود نمی خواهیم رنگ آرد تیره شود سپس آرد را در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم برای شربت کاچی در قابلمه ای آب را می گذاریم به جوش بیاید.
مرحله سوم
آب که به جوش آمد شکر و زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا دانه های شکر حل شود وقتی یک تا دو دقیقه جوشید گلاب را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
ظرفی را روی حرارت می گذاریم و روغن و کره را می افزاییم تا کره آب شود سپس پودر هل و زردچوبه را اضافه می نماییم و آرد تفت داده شده را به آرامی روی آن ها الک می کنیم.
مرحله پنجم
الک کردن را اصلا حذف نکنید و در حد یک تا دو دقیقه با کره تفت می دهیم سپس شربت را در چند مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد گوله گوله نشود و مایع یکدستی به ما بدهد.
مرحله ششم
وقتی مایع به غلظت فرنی رسید و یکدست شد روی در قابلمه دم کنی می گذاریم و برای ده دقیقه صبر می کنیم تا کاچی آماده شود و کاملا جا بیافتد و روغن بندازد.
مرحله هفتم
برای طعم بهتر در انتها به کاچی زعفران اضافه می کنیم و می توانید یک قاشق از کره کاچی را نگه دارید و به همراه یک قاشق گلاب در آخر به کاچی بیافزایید که عطر و طعمش را عالی می کند.
مرحله هشتم
برای تزئین کاچی می توانید از مغزهای گردو ، پسته، بادام استفاده نمایید کاچی را در ظرف سرو می کشیم و با مغزها و گل محمدی تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy