طرز تهیه شیرینی مینیاتوری خوشمزه و مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری قالب شیرینی مینیاتوری شیرینی مینیاتوری ساده شیرینی مینیاتوری بدون فر شیرینی مینیاتوری دو رنگ طرز تهیه شیرینی مینیاتوری دو رنگ شیرینی مینیاتوری تر کیک و شیرینی مینیاتوری طرز تهیه شیرینی تارت مینیاتوری

شیرینی مینیاتوری یکی از بهترین گزینه ها برای پذیرایی از مهمان ها در سال نو است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مینیاتوری خوشمزه و مخصوص عید نوروز در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای شیرینی مینیاتوری
پودر نارگیل۲۰۰ گرم
آرد برنج۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت۱۰۰ گرم
روغن جامد۲۴۰ گرم
آرد گندم قنادی۲۰۰ گرم
پودر قند۲۴۰ گرم
پودر پسته۶۰ گرم
پودر بادام بدون پوست۶۰ گرم
پودر گردو۶۰ گرم
پودر هل و دارچینبه مقدار لازم
پودر زنجبیلبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی مینیاتوری در ابتدا آرد برنج را به همراه نصف آرد گندم و پودر نارگیل در آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید سپس در کاسه ای روغن جامد را به همراه شکر می ریزیم و با همزن برقی می زنیم.

مرحله دوم

هم زدن را تا جایی ادامه می دهیم که روغن کاملا به خورد شکر برود و رنگ آن روشن شود در این مرحله نصف آرد گندمی که داشتیم را به همراه نشاسته ذرت می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا یک ترکیب یکدست داشته باشیم.

مرحله سوم

در ادامه مواد پودری آسیاب شده را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم در این مرحله نباید زیاد ورز دهید زیرا خمیر به روغن می نشیند، خمیر آماده است می توانید به چند قسمت تقسیم کنید و به هر کدام یک نوع طعم دهنده اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری قالب شیرینی مینیاتوری شیرینی مینیاتوری ساده شیرینی مینیاتوری بدون فر شیرینی مینیاتوری دو رنگ طرز تهیه شیرینی مینیاتوری دو رنگ شیرینی مینیاتوری تر کیک و شیرینی مینیاتوری طرز تهیه شیرینی تارت مینیاتوری

مرحله چهارم

می توانید به بخش از خمیر زعفران و به بخشی دیگر هل و دارچین یا زنجبیل بیافزایید در ادامه خمیرها را در ظرفی قرار داده و روی آن سلفون بکشید و اجازه دهید یک شب تا صبح استراحت کند تا برای پخت آماده شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید خمیر را با وردنه باز کنید و سپس از قالب های کوچک برای شیرینی ها استفاده کنید و فر را با دمای ۱۲۰ درجه از قبل گرم کرده و شیرینی ها را برای ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

مرحله ششم

سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شوند و به دلخواه دیزاین کنید و در ظرف سرو بچینید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید، از خوردن این شیرینی های خوشمزه در روزهای سال نو لذت ببرید. نوش جان.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 1 اسفند 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.