طرز تهیه شیرینی مینیاتوری خوشمزه و مخصوص عید نوروز
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری
شیرینی مینیاتوری یکی از بهترین گزینه ها برای پذیرایی از مهمان ها در سال نو است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مینیاتوری خوشمزه و مخصوص عید نوروز در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای شیرینی مینیاتوری | |
پودر نارگیل | ۲۰۰ گرم |
آرد برنج | ۱۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۱۰۰ گرم |
روغن جامد | ۲۴۰ گرم |
آرد گندم قنادی | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۲۴۰ گرم |
پودر پسته | ۶۰ گرم |
پودر بادام بدون پوست | ۶۰ گرم |
پودر گردو | ۶۰ گرم |
پودر هل و دارچین | به مقدار لازم |
پودر زنجبیل | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی مینیاتوری در ابتدا آرد برنج را به همراه نصف آرد گندم و پودر نارگیل در آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید سپس در کاسه ای روغن جامد را به همراه شکر می ریزیم و با همزن برقی می زنیم.
مرحله دوم
هم زدن را تا جایی ادامه می دهیم که روغن کاملا به خورد شکر برود و رنگ آن روشن شود در این مرحله نصف آرد گندمی که داشتیم را به همراه نشاسته ذرت می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا یک ترکیب یکدست داشته باشیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد پودری آسیاب شده را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم در این مرحله نباید زیاد ورز دهید زیرا خمیر به روغن می نشیند، خمیر آماده است می توانید به چند قسمت تقسیم کنید و به هر کدام یک نوع طعم دهنده اضافه کنید.
مرحله چهارم
می توانید به بخش از خمیر زعفران و به بخشی دیگر هل و دارچین یا زنجبیل بیافزایید در ادامه خمیرها را در ظرفی قرار داده و روی آن سلفون بکشید و اجازه دهید یک شب تا صبح استراحت کند تا برای پخت آماده شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی فر را چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید خمیر را با وردنه باز کنید و سپس از قالب های کوچک برای شیرینی ها استفاده کنید و فر را با دمای ۱۲۰ درجه از قبل گرم کرده و شیرینی ها را برای ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
مرحله ششم
سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شوند و به دلخواه دیزاین کنید و در ظرف سرو بچینید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید، از خوردن این شیرینی های خوشمزه در روزهای سال نو لذت ببرید. نوش جان.