طرز تهیه دسر لبو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله برای شب یلدا
طرز تهیه دسر لبو
تا حالا فکر کردید با لبو چی میشه درست کرد؟ این دسر خوشمزه و خوشرنگ یک ایده ناب برای استفاده از لبو است که می تواند میز یلدایی شما را حسابی جذاب و خوشمزه کند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر لبو خوشمزه و مخصوص برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای دسر لبو | |
چغندر قرمز متوسط | ۳ عدد |
خامه | ۴ قاشق غذاخوری |
شکر | ۸ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری سر پر |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لبو | ۲/۳ لیوان |
طرز تهیه دسر لبو
مرحله اول
برای درست کردن دسر لبو در ابتدا چغندرها را پوست گرفته به همراه آب داخل قابلمه می گذاریم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا بپزد سپس بیرون آورده و صبر می کنیم خنک شود در ادامه به آب لبو خنک شده پودر ژلاتین بیافزایید.
مرحله دوم
آب لبو را روی بخار آب قرار می دهیم تا با روش بن ماری پودر ژلاتین حل شود سپس لبوهای خنک شده را داخل خرد کن می ریزیم و به آن خامه، ماست، شکر و ترکیب آب لبو و ژلاتین را اضافه می کنیم و همه مواد را با هم میکس می کنیم.
مرحله سوم
قالب دلخواه را چرب کرده و از مواد دسر داخل آن می ریزیم و برای ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد اگر قالب ندارید از یک ظرف مستطیلی استفاده کنید و بعد از آماده شدن به دلخواه برش بزنید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت چند ساعت دسر را از یخچال بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و روی آن را با شکلات مرواریدی تزیین کنید این دسر خوشمزه را برای شب یلدا می توانید آماده کنید. نوش جان.
- منبع :
- cook.mag