طرز تهیه دسر انار قالبی با بیسکویت پتی بور برای شب یلدا
طرز تهیه دسر انار
یکی از دسرهای ساده ای که برای شب یلدا می توانید به راحتی درست کنید این دسر خوشمزه و فوق العاده است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انار قالبی با بیسکویت پتی بور برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای دسر انار | |
ژله انار | یک بسته |
شیر | ۴ پیمانه |
پودر نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | یک بسته |
بیسکویت پتی بور | یک بسته |
دانه انار | به مقدار کافی |
آب جوش | یک و نیم لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه دسر انار
مرحله اول
برای درست کردن دسر انار در ابتدا ژله انار را در ظرفی می ریزیم و یک و نیم لیوان آب جوش به آن اضافه می نماییم سپس هم می زنیم تا دانه های ژله حل شود و شفاف گردد یک ظرف مستطیلی را کمی چرب می کنیم و یک لایه از ژله کف آن می ریزیم.
مرحله دوم
ژله را در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود سپس یک لایه انار می ریزیم و روی آن یک لایه دیگر ژله ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد سپس لایه آخر ژله را ریخته و اجازه می دهیم تا ببندد در این فاصله لایه بعدی را آماده می کنیم.
مرحله سوم
شیر را به همراه شکر، پودر نشاسته ذرت، آرد سفید و پودر ژلاتین در ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله چهارم
از داغی که افتاد بیسکویت پتی بور را خرد کرده و در آن می ریزیم و هم می زنیم سپس ژله را از یخچال خارج کرده و روی ژله می ریزیم و برای ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد در انتها از یخچال بیرون آورده و دور تا دور آن را با چاقو جدا می کنیم.
مرحله پنجم
برای ۲۰ ثانیه ظرف دسر را داخل آب داغ قرار می دهیم سپس در ظرف سرو برمی گردانیم و به شکل دلخواه برش می زنیم این دسر خوشمزه را برای شب یلدا آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.