طرز تهیه دسر بیسکویتی کاراملی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی
طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش تبریز
طرز تهیه حلوای زعفرانی حلوا یکی از پرطرفدار ترین و قدیمی ترین دسرهای سنتی ایرانی بوده است که به مرور زمان در مراسم …
طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه شله زرد شله زرد یک دسر خوشمزه و معروف ایرانی است که بسیار پرطرفدار است و برای مناسبت های مذهبی به …
طرز تهیه پاستیل کشدار خوشمزه بدون گلوکز با شیره انگور و خرما
طرز تهیه پاستیل کشدار پاستیل یکی از خوشمزه های بچه گانه است که با این دستور بسیار سالم و مفید آماده می شود …
طرز تهیه دسر بیسکویتی
این دسر ساده و خوشمزه را می توانید برای مهمانی ها آماده کنید و جلوه خاصی به میز پذیرایی خود بدهید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر بیسکویتی کاراملی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای دسر بیسکویتی | |
بیسکویت ساده | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۶ عدد |
شیر | ۱ لیتر |
شکر | ۱ لیوان |
آب | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
شکر برای کارامل | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر بیسکویتی
مرحله اول
برای درست کردن دسر بیسکویتی کاراملی در ابتدا بیسکویت ها را در یک ظرف می ریزیم و تخم مرغ ها را روی آن می شکنیم سپس شیر، شکر و وانیل را می افزاییم و با همزن برقی می زنیم می توانید از مخلوط کن هم برای میکس این مواد استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله ۴ قاشق شکر را به همراه آب روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا ذوب شود وقتی جوشید کامل هم بزنید تا شکر کاراملی بشود سپس کارامل را ته قالب می ریزیم و پخش می کنیم و مایه کیک را می ریزیم.
مرحله سوم
روی قالب را فویل بکشید و در فر ۱۷۰ درجه برای ۴۵ دقیقه بگذارید دقت داشته باشید که سینی فر را با آب پر کنید سپس قالب را داخلش بگذارید بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد روی آن را سلفون بکشید و برای حداقل یک شب داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از یک شب برای این که راحت از قالب خارج کنید داخل ظرف آب جوش بگذارید و کنارهای دسر را با چاقو جدا کنید سپس بعد از ۱۵ دقیقه برگردانید و از قالب خارج نمایید از خوردن این دسر خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.