طرز تهیه دسر نارنگی خوشمزه و مخصوص پاییزی برای شب یلدا
طرز تهیه دسر نارنگی
یکی از دسرهای خوشمزه و ساده که می توانید در این روزهای آخر پاییز درست کنید این دسر نارنجی رنگ و خوش طعم است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نارنگی خوشمزه و مخصوص پاییزی برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای دسر نارنگی | |
ژله پرتقال | ۱ بسته |
آب جوش | یک و نیم لیوان |
نارنگی | دو تا سه عدد |
شیر | ۳ لیوان |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | نصف لیوان |
خامه | ۱۰۰ گرم |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
خلال پسته | ۲ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی بور | ۱ بسته |
طرز تهیه دسر نارنگی
مرحله اول
یکی بسته ژله پرتقال داریم که داخل یک کاسه می ریزیم و آب جوش را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم ژله که در آب جوش حل شد یک ظرف مستطیلی شکل را چرب می کنیم یک سوم ژله را داخل آن می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.
مرحله دوم
بعد از این که ژله خودش را گرفت ظرف را از یخچال خارج می کنیم و نارنگی ها را پوست گرفته و اسلایس می کنیم یعنی گرد برش می دهیم و یک لایه روی ژله می چینیم سپس دوم سوم دیگر از ژله را روی نارنگی ها می ریزیم و در یخچال می گذاریم.
مرحله سوم
برای لایه بعدی دسر، شیر را به همراه آرد و نشاسته ذرت داخل قابلمه می ریزیم و سپس پودر ژلاتین و نصف لیوان شکر را می افزاییم و روی حرارت متوسط گاز با همزن دستی هم می زنیم تا به جوش بیاد از روی حرارت برمی داریم و خامه را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله وانیل و خلال پسته را نیز اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم بعد از این که کمی خنک شد بیسکویت پتی بور خرد شده را می افزاییم سپس ظرف ژله را که در یخچال گذاشته بودید و خودش را گرفته بود بیرون می آوریم و این لایه را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در انتها ظرف را در یخچال می گذاریم تا خودش را کاملا بگیرد بعد از چند ساعت از یخچال خارج کرده و دور تا دور دسر را با چاقو جدا می کنیم و برای ۲۰ ثانیه ظرف را داخل آب جوش می گذاریم سپس در ظرف سرو برمی گردانیم و به سایز دلخواه برش می زنیم. نوش جان.
منبع : cookmag@