دسر پاناکوتا طالبی خوشمزه و مخصوص با ژلاتین مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر ژله ای شیک و متفاوت با شیر عسلی
طرز تهیه دسر ژله ای دسر ژله ای یک دسر خوشمزه و ساده است که می توانید برای مهمانی ها استفاده کنید و …
طرز تهیه میوه خشک +چگونه به راحتی میوه ها را در خانه خشک کنیم
طرز تهیه میوه خشک موز، توت فرنگی، سیب، هلو، کیوی، انبه، انجیر و آلو. آیا می دانید وجه اشتراک همه آنها چیست؟ شما …
طرز تهیه محلبی زعفرانی شیک و خوشمزه برای دسر مهمانی
طرز تهیه محلبی زعفرانی این دسر خوشمزه را باید حتما تست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید، از این که برای …
دسر پاناکوتا طالبی
اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و خاص برای مهمانی ها و مجالس هستید پاناکوتا را پیشنهاد می کنیم که داخل خود طالبی درست می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله دسر پاناکوتا طالبی خوشمزه و مخصوص با ژلاتین در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای پاناکوتا طالبی | |
شیر | دو پیمانه |
شکر | یک سوم پیمانه |
ژلاتین | دو قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
طالبی شاه پسند | یک عدد |
دسر پاناکوتا طالبی
مرحله اول
برای درست کردن پاناکوتا طالبی در ابتدا طالبی را از قسمت بالا برش می دهیم و تخمه های آن را با قاشق خارج می کنیم سپس شیر را در قابلمه می ریزیم و شکر را به اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس پودر ژلاتین را افزوده و روی حرارت می گذاریم .
مرحله دوم
روی حرارت به صورت مداوم هم می زنیم تا بجوشد سپس وانیل را افزوده و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم سرد شود طالبی را در یک کاسه ایستاده قرار می دهیم و محتویات سرد شده دسر را داخل آن می ریزیم.
مرحله سوم
برای یک صبح تا شب طالبی را در یخچال می گذاریم تا دسر کاملا ببندد سپس خارج کرده از وسط نصف می کنیم و قاچ کرده و برش های کوچک می زنیم و در ظرف سرو می چینیم این دسر بسیار شیک و خوشمزه است.
مرحله چهارم
می توانید از این دسر برای مهمانی ها و مجالس خاص خود استفاده کنید و به میز پذیرایی خود جلوه خاصی بدهید این دسر ظاهر متفاوت و زیبایی دارد از خوردن این پاناکوتا خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
image: digcheh