طرز تهیه دسر ژله ای شیک و متفاوت با شیر عسلی

طرز تهیه دسر ژله ای شیک و متفاوت با شیر عسلی

طرز تهیه دسر ژله ای دسر ژله ای یک دسر خوشمزه و ساده است که می توانید برای مهمانی ها استفاده کنید و …

طرز تهیه میوه خشک +چگونه به راحتی میوه ها را در خانه خشک کنیم

طرز تهیه میوه خشک +چگونه به راحتی میوه ها را در خانه خشک کنیم

طرز تهیه میوه خشک موز، توت فرنگی، سیب، هلو، کیوی، انبه، انجیر و آلو. آیا می دانید وجه اشتراک همه آنها چیست؟ شما …

طرز تهیه محلبی زعفرانی شیک و خوشمزه برای دسر مهمانی

طرز تهیه محلبی زعفرانی شیک و خوشمزه برای دسر مهمانی

طرز تهیه محلبی زعفرانی این دسر خوشمزه را باید حتما تست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید، از این که برای …

دسر پاناکوتا طالبی

دسر پاناکوتا طالبی علت نبستن دسر طالبی دسر با طالبی و شیر دسر طالبی بدون خامه طرز تهیه دسر پاناکوتا با بستنی دسر طالبی با ژلاتین دسر طالبی با ژله و خامه ژله با طالبی طبیعی پاناکوتا توت فرنگی nsv xhgfd

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و خاص برای مهمانی ها و مجالس هستید پاناکوتا را پیشنهاد می کنیم که داخل خود طالبی درست می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله دسر پاناکوتا طالبی خوشمزه و مخصوص با ژلاتین در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای پاناکوتا طالبی
شیردو پیمانه
شکریک سوم پیمانه
ژلاتیندو قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
طالبی شاه پسندیک عدد

دسر پاناکوتا طالبی

مرحله اول

برای درست کردن پاناکوتا طالبی در ابتدا طالبی را از قسمت بالا برش می دهیم و تخمه های آن را با قاشق خارج می کنیم سپس شیر را در قابلمه می ریزیم و شکر را به اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس پودر ژلاتین را افزوده و روی حرارت می گذاریم .

مرحله دوم

روی حرارت به صورت مداوم هم می زنیم تا بجوشد سپس وانیل را افزوده و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم سرد شود طالبی را در یک کاسه ایستاده قرار می دهیم و محتویات سرد شده دسر را داخل آن می ریزیم.

دسر پاناکوتا طالبی علت نبستن دسر طالبی دسر با طالبی و شیر دسر طالبی بدون خامه طرز تهیه دسر پاناکوتا با بستنی دسر طالبی با ژلاتین دسر طالبی با ژله و خامه ژله با طالبی طبیعی پاناکوتا توت فرنگی nsv xhgfd

مرحله سوم

برای یک صبح تا شب طالبی را در یخچال می گذاریم تا دسر کاملا ببندد سپس خارج کرده از وسط نصف می کنیم و قاچ کرده و برش های کوچک می زنیم و در ظرف سرو می چینیم این دسر بسیار شیک و خوشمزه است.

مرحله چهارم

می توانید از این دسر برای مهمانی ها و مجالس خاص خود استفاده کنید و به میز پذیرایی خود جلوه خاصی بدهید این دسر ظاهر متفاوت و زیبایی دارد از خوردن این پاناکوتا خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.

 image: digcheh

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.