طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل خوشمزه و مخصوص با آرد گندم

طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل خوشمزه و مخصوص با آرد گندم

طرز تهیه حلوا سیاه حلوا یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که در مناسبت های مذهبی و افطاری ها از آن استفاده می …

طرز تهیه باسلوق خوشمزه خانگی با نشاسته مرحله به مرحله

طرز تهیه باسلوق خوشمزه خانگی با نشاسته مرحله به مرحله

طرز تهیه باسلوق باسلوق از دسرهای خوشمزه و تنقلاتی است که برای پذیرایی از مهمان ها در کنار یک نوشیدنی گرم می توانید …

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای با انبه و توت فرنگی

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای با انبه و توت فرنگی

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای برای درست کردن یک بستنی یخی میوه ای خنک و دل چسب که در هوای گرم تابستان …

طرز تهیه ژله مجلسی

طرز تهیه ژله مجلسی طرز تهیه ژله مجلسی ساده طرز تهیه ژله مجلسی لیوانی ژله ساده و شیک برای مهمانی طرز تهیه ژله مجلسی چند رنگ ژله های فوق العاده زیبا ژله مجلسی جدید طرز تهیه انواع ژله لیوانی طرز تهیه ژله ساده در قالب

با این ژله ساده و خوشمزه به میز پذیرایی خود زیبایی ببخشید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژله مجلسی شیک و خاص تک نفره برای مهمانی و تولد در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ژله
ژله آلوورایک بسته
شکریک پیمانه
شیربه میزان کافی
ژله انگوریک بسته
آب جوشبه اندازه کافی

طرز تهیه ژله مجلسی

مرحله اول

در ابتدا شیر و شکر و ژله آلوورا را با هم در یک قابلمه می ریزیم میزان شیر به اندازه آبی است که برای درست کردن ژله استفاده می کنید سپس روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کاملا حل شود سپس تا نیمه در قالب مورد نظر بریزید.

طرز تهیه ژله مجلسی طرز تهیه ژله مجلسی ساده طرز تهیه ژله مجلسی لیوانی ژله ساده و شیک برای مهمانی طرز تهیه ژله مجلسی چند رنگ ژله های فوق العاده زیبا ژله مجلسی جدید طرز تهیه انواع ژله لیوانی طرز تهیه ژله ساده در قالب

مرحله دوم

در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید سپس برای درست کردن قسمت بنفش، ژله انگور را در ظرفی می ریزیم و به همراه آب روی حرارت قرار می دهیم می توانید شکر هم اضافه کنید هم می زنیم تا دانه های ژله ذوب شود.

مرحله سوم

کمی که سرد شد داخل قالب کمی ژله می ریزیم سپس پودینگ را قرار می دهیم و در انتها دوباره ژله می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال تا ببندد سپس از یخچال خارج کرده از قالب بیرون می آوریم و در ظرف سرو می چینیم. نوش جان.

  منبع: ashpazi-ba-shima

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 فروردین 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.